AnneGaia
Tilbage til webshop

SELVomsorgs PAKKEN

Denne pakkeløsning er til dig der ønsker at gøre noget GODT for dig selv. Det er til dig der ønsker at HUSKE dig selv også når du er blevet mor

(med baby i maven eller baby udenfor maven)

Du behøver bestemt ingen grund til at passe på dig selv - men måske du oplever at dit nervesystem er overbelastet?

 

Måske du oplever nogle af disse symptomer:

- Uro i kroppen

- Anspændthed

- Kort Lunte

- Nervøsitet

- Søvnløshed

- Dårlig hukommelse

- Nem til gråd eller vrede

- Hovedepine

Så vil SELVomsorgsPAKKEN være et godt valg for dig. 

PAKKEN indeholder: 

🐚 3 x konsultationer med akupunktur samt oxytocinmassage (vi finder ud af hvordan det skal kombineres til dig) til at berolige kroppen og nervesystemet (Værdi: 2250 kr)

🐚Udlevering af HJEMME-KIT til selvbehandling med øre-akupressur (værdi: 400 kr) (se hjemmebehandlingen her)

🐚Udlevering af hjemmeprogram til at behandle og forebygge skuldresmerter samt hovedpine (værdi: 150 kr) (se programmet her)

SAMLET VÆRDI: 2800 kr

PAKKENS pris: 2200 kr. (Hvis det er i forbindelse med graviditet eller barsel vil prisen blive 1300 kr efter tilskud fra sygeforsikring danmark)

Book MEGET gerne alle 3 tider ind med det samme - du kan altid aflyse dem igen men hvis der er fuld booket er det svært for mig at lave ekstra tider. 

HUSK du må altid skrive hvis du har spørgsmål. 

Ønsker du blot én tid er du naturligvis velkommen til at booke det og HJEMME-kitten til selvbehandling kan også købes separat og sendes med posten (se linket ovenfor)


Udtalelser fra klienter

"Det der laser behandling har godt nok været effektivt.. Kunne mærke en forskel allerede samme aften.. Jeg har simpelthen været så glad for den hjælp du har givet mig - Tusinde tak søde Anne Gaia"


"Tak!!! Og virkelig tak for al din kyndige vejledning!! Ellers havde jeg givet op mange gange på amningen! Det er så meget din hjælp der har gjort at det fungerer som det gør og at jeg langsomt begynder at slippe frygten og bare nyder min søde baby"


"Hej Anne Gaia, jeg vil blot sige tak!"


”Jeg var hos dig d. 6. December om aftenen til en hindeløsning for at hjælpe fødslen videre så det ikke skulle blive en for lang fødsel. Det var bestemt et skub i den rigtige retning for min skønne dreng kom til verden kl 01.32 d. 7 december efter en fødsel på kun 8 timer
Så tak for at hjælpe mig til en god og hurtig fødsel..”

"1000 tak for behandlingen igår hos dig, hvor jeg var så heldig at få en afbudstid- og fik en blanding af både smertelindrende behandling af bækkengener og fødselsmodning. En ting var at det det var en virkelig behagelig behandling og jeg følte mig meget tryg i dit behandlerrum og en anden ting var at jeg fik en større ro i kroppen og lidt mindre smerter og det lykkes mig at få sovet 3,5t uafbrudt søvn sidste nat! Det er ikke sket i flere uger - så af hjertet tak for dig"


 

"Sender mine varmeste anbefalinger til et kanon godt fødselsforberedelseskursus!"


 

"Jeg bliver nødt til at sige; du er min hverdagshelt Efter akupunktur igår, kan jeg idag bage pizzasnegle (OG spise dem!!), vaske tøj, studere og tage til tandlægen! Jeg føler mig som mig selv igen!

Tak tak tak for den bedste behandling!!! Glæder mig allerede til mine næste tider

Kh en meget (!!) glad ...""Jeg er pt med på dit fødselsflow hold og har været vildt glad for det! Jeg kommer dog ikke de næste par gange, da jeg, lidt pludseligt, fødte i går til trods for at hun kun nåede til 36+3, har alle det godt. Det hjalp mig helt vildt godt at vi havde øvet presseteknik. Her kunne jeg meget bedre være i det sammenlignet med første gang og jeg nåede kun at presse få gange, inden jeg gispede hende resten af vejen ud. Det var den vildeste oplevelse - så tusind tak for det! "Jeg var mere nærværende og i kontrol end mine to tidligere fødsler - i høj grad takket være fødselsflow hos jer.
Tak for alt det I har hjulpet min gravide krop med - fysisk og psykisk <3
Din stemme var med mig igennem store dele af fødslen.""Hej Anne Gaia! Vil bare sige tak for din kyndige vejledning i morges. Vi var rigtig glade for det og føler os klogere nu. Og tak fordi du var så god til at rumme de udfordringer jeg har og var god at hjælpe os med at arbejde med det på andre måder og inddrage..."

Nyeste Instagram Post