AnneGaia
Tilbage til webshop

“Vil du igang med at bevæge kroppen igen? Skal det foregå i et trygt rum sammen med en jordemoder, der tager hensyn til den rejse, din krop netop har været på? Og vil du blive en del af et kærligt, rummeligt og givende barselsfællesskab? Så er BarselsPilates måske noget for dig. 

 

På dette hold arbejder vi med at få kontakt til din (nye) krop og finde dig til rette i den. Vi skal genopbygge muskulaturen, træne bækkenbundens smidighed og forholde os til eventuelle afskilte mavemuskler. Vi ved, det kan være en omvæltning, at kroppen har ændret sig efter fødslen, og den omvæltning vil Anne Gaia hjælpe dig med at finde dig til rette i. 

 

Du vil blive undervist af jordemoder og pilatesinstruktør Anne Gaia, der gennem sin tid som jordemoder i Norge, i Tanzania og senest på fødeafdelingen på Skejby samt relevante uddannelser indenfor pilates har de optimale redskaber og viden til at skabe den bedste træning for dig, der netop har været igennem den overvældende oplevelse at føde et barn – med alt hvad det indebærer!

 

Det er helt op til dig at mærke, hvornår du, efter din fødsel, igen føler dig klar til at bevæge dig. Rent fysisk anbefaler Anne Gaia, at der går tre til seks uger efter fødslen, før du begynder at dyrke pilates. Det er vigtigt, at din bristning er helet, at du og din baby er klar til, at baby kommer med til træning og, måske vigtigst af alt, at du har lysten til at bevæge dig igen! 

 

Hvis du er i tvivl om din krop er klar til en tur på pilatesmåtten, må du endelig kontakte Anne Gaia. Så hjælper hun med afklare, om det er nu eller senere, din krop er pilates klar. 

 

Din baby er selvfølgelig hjertens velkommen på pilates holdet, og vi skal nok tage hensyn til både amning, trøst og nærvær til din lille. 


Det er et lille intimt hold på blot 7-8 deltagere. Derved er der tid til hver enkel.

 

Adressen er: Guldsmedegade 20C, 8000 Aarhus C


Du skal ikke selv have noget med til træningen. 


"Jeg glæder mig til at se dig.”

 

Udtalelser fra klienter

"Det der laser behandling har godt nok været effektivt.. Kunne mærke en forskel allerede samme aften.. Jeg har simpelthen været så glad for den hjælp du har givet mig - Tusinde tak søde Anne Gaia"


"Tak!!! Og virkelig tak for al din kyndige vejledning!! Ellers havde jeg givet op mange gange på amningen! Det er så meget din hjælp der har gjort at det fungerer som det gør og at jeg langsomt begynder at slippe frygten og bare nyder min søde baby"


"Hej Anne Gaia, jeg vil blot sige tak!"


”Jeg var hos dig d. 6. December om aftenen til en hindeløsning for at hjælpe fødslen videre så det ikke skulle blive en for lang fødsel. Det var bestemt et skub i den rigtige retning for min skønne dreng kom til verden kl 01.32 d. 7 december efter en fødsel på kun 8 timer
Så tak for at hjælpe mig til en god og hurtig fødsel..”

"1000 tak for behandlingen igår hos dig, hvor jeg var så heldig at få en afbudstid- og fik en blanding af både smertelindrende behandling af bækkengener og fødselsmodning. En ting var at det det var en virkelig behagelig behandling og jeg følte mig meget tryg i dit behandlerrum og en anden ting var at jeg fik en større ro i kroppen og lidt mindre smerter og det lykkes mig at få sovet 3,5t uafbrudt søvn sidste nat! Det er ikke sket i flere uger - så af hjertet tak for dig"


 

"Sender mine varmeste anbefalinger til et kanon godt fødselsforberedelseskursus!"


 

"Jeg bliver nødt til at sige; du er min hverdagshelt Efter akupunktur igår, kan jeg idag bage pizzasnegle (OG spise dem!!), vaske tøj, studere og tage til tandlægen! Jeg føler mig som mig selv igen!

Tak tak tak for den bedste behandling!!! Glæder mig allerede til mine næste tider

Kh en meget (!!) glad ...""Jeg er pt med på dit fødselsflow hold og har været vildt glad for det! Jeg kommer dog ikke de næste par gange, da jeg, lidt pludseligt, fødte i går til trods for at hun kun nåede til 36+3, har alle det godt. Det hjalp mig helt vildt godt at vi havde øvet presseteknik. Her kunne jeg meget bedre være i det sammenlignet med første gang og jeg nåede kun at presse få gange, inden jeg gispede hende resten af vejen ud. Det var den vildeste oplevelse - så tusind tak for det! "Jeg var mere nærværende og i kontrol end mine to tidligere fødsler - i høj grad takket være fødselsflow hos jer.
Tak for alt det I har hjulpet min gravide krop med - fysisk og psykisk <3
Din stemme var med mig igennem store dele af fødslen.""Hej Anne Gaia! Vil bare sige tak for din kyndige vejledning i morges. Vi var rigtig glade for det og føler os klogere nu. Og tak fordi du var så god til at rumme de udfordringer jeg har og var god at hjælpe os med at arbejde med det på andre måder og inddrage..."

Nyeste Instagram Post