AnneGaia
Tilbage til webshop

Oxytocin-massage

 

Oxytocin er en helt særlig form for massage. Ved denne massageform har jeg fokus på, igennem blide og faste berøringer, at hjælpe din krop med at frigive ”kærlighedshormonet” oxytocin. Oxytocin øger din følelse af lykke og tilfredshed og som samtidig halverer det mængden af stresshormonet kortisol i blodet. 

 

Derudover sænker oxytocin dit blodtryk og puls, øger din smertetærskel, dæmper angst og bekymringer, styrker dit immunforsvar og får dig til at føle dig afslappet.  

 

Af alle disse grunde er denne behandling fantastisk til gravide. 

 

Massagen er relevant igennem hele graviditeten, da din krop virkeligt er på arbejde med at lave et lille nyt menneske. 

 

Oxytocin-massagen kan også bruges decideret fødselsmodnende, da oxytocin er med til at lave fødselsveerne. Du skal dog ikke være nervøs for, at få massagen tidligt i din graviditet, da det først er sidst i graviditeten, at livmodere ns oxytocinreceptorer er modtagelige overfor oxytocin. Men resten af din gravide krop er modtagelig igennem hele graviditeten. 

 

Du kan derfor med fordel få oxytocinmassage 2 gange om ugen i ugerne op til din termin (og naturligvis hvis du passerer din terminsdato). Du kan med fordel kombinere massagen med fødselsmodnende akupunktur. Dette vil øge dit oxytocinniveau i kroppen frem til din fødsel, og derved fremme den gode naturlige fødsel samt dit generelle velvære – så du er klar til at tage imod dit barn. Prisen er 700 kr. og har en varighed på 50 min. 

 

 

Tilskud fra “danmark”:

Medlemmer af Sygeforsikringen “danmark” kan få op til 50 % i tilskud til jordemoderydelser

 

 

 

Udtalelser fra klienter

"Det der laser behandling har godt nok været effektivt.. Kunne mærke en forskel allerede samme aften.. Jeg har simpelthen været så glad for den hjælp du har givet mig - Tusinde tak søde Anne Gaia"


"Tak!!! Og virkelig tak for al din kyndige vejledning!! Ellers havde jeg givet op mange gange på amningen! Det er så meget din hjælp der har gjort at det fungerer som det gør og at jeg langsomt begynder at slippe frygten og bare nyder min søde baby"


"Hej Anne Gaia, jeg vil blot sige tak!"


”Jeg var hos dig d. 6. December om aftenen til en hindeløsning for at hjælpe fødslen videre så det ikke skulle blive en for lang fødsel. Det var bestemt et skub i den rigtige retning for min skønne dreng kom til verden kl 01.32 d. 7 december efter en fødsel på kun 8 timer
Så tak for at hjælpe mig til en god og hurtig fødsel..”

"1000 tak for behandlingen igår hos dig, hvor jeg var så heldig at få en afbudstid- og fik en blanding af både smertelindrende behandling af bækkengener og fødselsmodning. En ting var at det det var en virkelig behagelig behandling og jeg følte mig meget tryg i dit behandlerrum og en anden ting var at jeg fik en større ro i kroppen og lidt mindre smerter og det lykkes mig at få sovet 3,5t uafbrudt søvn sidste nat! Det er ikke sket i flere uger - så af hjertet tak for dig"


 

"Sender mine varmeste anbefalinger til et kanon godt fødselsforberedelseskursus!"


 

"Jeg bliver nødt til at sige; du er min hverdagshelt Efter akupunktur igår, kan jeg idag bage pizzasnegle (OG spise dem!!), vaske tøj, studere og tage til tandlægen! Jeg føler mig som mig selv igen!

Tak tak tak for den bedste behandling!!! Glæder mig allerede til mine næste tider

Kh en meget (!!) glad ...""Jeg er pt med på dit fødselsflow hold og har været vildt glad for det! Jeg kommer dog ikke de næste par gange, da jeg, lidt pludseligt, fødte i går til trods for at hun kun nåede til 36+3, har alle det godt. Det hjalp mig helt vildt godt at vi havde øvet presseteknik. Her kunne jeg meget bedre være i det sammenlignet med første gang og jeg nåede kun at presse få gange, inden jeg gispede hende resten af vejen ud. Det var den vildeste oplevelse - så tusind tak for det! "Jeg var mere nærværende og i kontrol end mine to tidligere fødsler - i høj grad takket være fødselsflow hos jer.
Tak for alt det I har hjulpet min gravide krop med - fysisk og psykisk <3
Din stemme var med mig igennem store dele af fødslen.""Hej Anne Gaia! Vil bare sige tak for din kyndige vejledning i morges. Vi var rigtig glade for det og føler os klogere nu. Og tak fordi du var så god til at rumme de udfordringer jeg har og var god at hjælpe os med at arbejde med det på andre måder og inddrage..."

Nyeste Instagram Post