AnneGaia
Tilbage til webshop

“Hvad rimer på nærvær, høj faglighed, rummelighed og et holistisk menneskesyn? Tro det eller ej, men det rimer på Anne Gaia! 


Anne Gaia er uddannet jordemoder, og har gennem årene taget imod flere hundredevis af børn: Både ude på fødegangen i Skejby, med de norske fjelde under fødderne og under den bagende sol i Tanzania. Anne har dermed lidt af hvert med i jordemoder-bagagen, og er vant til at skulle indstille sig på mange forskellige typer af fødsler samt de komplikationer og udfordringer, der kan være i den forbindelse. Anne er en vaskeægte nørd (og stolt af det!), og det betyder, at Anne har en stor viden om mange forskellige, og til tider sjældne, komplikationer ved en fødsel: Blandt andet er Anne meget optaget af komplicerede fødselsbristninger og akupunkturens værdifulde egenskaber ift. graviditet. 

Akupunkturen er dog ikke kun noget, Anne bruger i forbindelse med graviditeter. Med den 4000 år gamle kinesiske behandlingsmetode kan Anne nemlig hjælpe dig, der lider af angst, depression, søvnforstyrrelser eller lignende. Akupunktur er et gavnligt værktøj til at skabe balance, når kroppen oplever ubalance, og Anne er som behandler lyttende, kærlig og effektiv. Akupunktur kan for nogen være grænseoverskridende eller lidt “hokus pokus”-agtigt, men der møder Anne dig, præcis hvor du er, og I finder sammen den løsning, der passer til lige præcis dig. 

Derudover er Anne lidt af en krudtugle, og hendes nørderier har også ført hende ned på pilatesmåtten. Annes interesse i pilatesen opstod, da hun opdagede hvor effektiv og skånsom en træning, pilates er for gravide, men hendes kærlighed til træningsformen er gennem årene vokset så støt, at hun i dag kan kalde sig pilatesinstruktør. Anne underviser i pilates for gravide, mødre, øvede, uøvede, mænd, kvinder og alt der imellem. 

Hvis du nogensinde har været i hænderne på Anne Gaia, ved du, at her er der ikke “bare” tale om en jordemoder, en behandler og en pilatesintruktør, men derimod et menneske, der møder dig, der du er, tager dig i hånden og guider dig til lige præcis den hjælp, du har brug for i det tryggeste, mest rummelige rum. 

Privat er Anne gift med Philip, og har to døtre på 3 og 6 år."

 
Kurser og uddannelse
2021: STOTT Pilatesinstruktør

2021: Rebozo-kursus

2016: Specialisering inden for resutur af fødselsbristninger

2016: Neonatal genoplivning, Basal kirurgi og suturering, Skånsom forløsning og Sikre fødsler

2014: Obstetrisk akupunktur

2014: Bachelorgrad i Jordemoderkundskab

2013: Terapi uddannelse

 

 

Udtalelser fra klienter

"Det der laser behandling har godt nok været effektivt.. Kunne mærke en forskel allerede samme aften.. Jeg har simpelthen været så glad for den hjælp du har givet mig - Tusinde tak søde Anne Gaia"


"Tak!!! Og virkelig tak for al din kyndige vejledning!! Ellers havde jeg givet op mange gange på amningen! Det er så meget din hjælp der har gjort at det fungerer som det gør og at jeg langsomt begynder at slippe frygten og bare nyder min søde baby"


"Hej Anne Gaia, jeg vil blot sige tak!"


”Jeg var hos dig d. 6. December om aftenen til en hindeløsning for at hjælpe fødslen videre så det ikke skulle blive en for lang fødsel. Det var bestemt et skub i den rigtige retning for min skønne dreng kom til verden kl 01.32 d. 7 december efter en fødsel på kun 8 timer
Så tak for at hjælpe mig til en god og hurtig fødsel..”

"1000 tak for behandlingen igår hos dig, hvor jeg var så heldig at få en afbudstid- og fik en blanding af både smertelindrende behandling af bækkengener og fødselsmodning. En ting var at det det var en virkelig behagelig behandling og jeg følte mig meget tryg i dit behandlerrum og en anden ting var at jeg fik en større ro i kroppen og lidt mindre smerter og det lykkes mig at få sovet 3,5t uafbrudt søvn sidste nat! Det er ikke sket i flere uger - så af hjertet tak for dig"


 

"Sender mine varmeste anbefalinger til et kanon godt fødselsforberedelseskursus!"


 

"Jeg bliver nødt til at sige; du er min hverdagshelt Efter akupunktur igår, kan jeg idag bage pizzasnegle (OG spise dem!!), vaske tøj, studere og tage til tandlægen! Jeg føler mig som mig selv igen!

Tak tak tak for den bedste behandling!!! Glæder mig allerede til mine næste tider

Kh en meget (!!) glad ...""Jeg er pt med på dit fødselsflow hold og har været vildt glad for det! Jeg kommer dog ikke de næste par gange, da jeg, lidt pludseligt, fødte i går til trods for at hun kun nåede til 36+3, har alle det godt. Det hjalp mig helt vildt godt at vi havde øvet presseteknik. Her kunne jeg meget bedre være i det sammenlignet med første gang og jeg nåede kun at presse få gange, inden jeg gispede hende resten af vejen ud. Det var den vildeste oplevelse - så tusind tak for det! "Jeg var mere nærværende og i kontrol end mine to tidligere fødsler - i høj grad takket være fødselsflow hos jer.
Tak for alt det I har hjulpet min gravide krop med - fysisk og psykisk <3
Din stemme var med mig igennem store dele af fødslen.""Hej Anne Gaia! Vil bare sige tak for din kyndige vejledning i morges. Vi var rigtig glade for det og føler os klogere nu. Og tak fordi du var så god til at rumme de udfordringer jeg har og var god at hjælpe os med at arbejde med det på andre måder og inddrage..."

Nyeste Instagram Post