AnneGaia
Tilbage til webshop

Fødselsmodnings-akupunktur

Modningsakupunktur kan modne din livmoderhals og livmodermund med henblik på, at fødslen går igang af sig selv. Behandlingen kan hjælpe livmoderhalsen med at blive afkortet, og livmodermunden blødgjort så du kan opnå en kortere og nemmere fødsel (da dine veer ikke skal arbejde lige så meget med at blødgøre og afkorte din livmoderhals). 

Udover det vil modningsakupunktur afstresse og afslappe din gravide krop og derved forhøje dit oxytocin-niveauet. Oxytocin er det fantastiske hormon der både laver dine fødselsveer, virker afstressende og smertelindrende samt fremmer din mælkeproduktion og kroppens helingsevne.

Fordelene ved fødselsmodnende akupunktur er helt naturlige, så det er en helt oplagt behandling hvis du ikke er tilbøjelig til medicinsk igangsættelse, men stadig gerne vil gøre noget aktivt for at fremme fødslen.

Mange kvinder oplever flere og flere gener i det sidste stadie af graviditeten, og her kan akupunktur også hjælpe da det kan behandle mange af de generelle gener (og vi kan sagtens kombinere den fødselsmodnende behandling med akupunktur mod gener), uden der er behov for medicinsk indblanding.

Hvornår kan jeg begynde på modningsakupunktur?

Jeg anbefaler, at du får modningsakupunktur fra din uge 37. På dette tidspunkt er både baby og mor fysisk klar til at fødslen kan nærme sig. Du kan vælge at få 1 eller 2 behandlinger med modningsakupunktur, men det har den bedste effekt hvis du får regelmæssige behandlinger. Behandlingen er naturligvis stadig gavnlig, hvis du kommer senere end 37+0, eller hvis du er gået over tid. Hvis du skal sættes igang før den normale procedure (eksempelvis grundet tvilling graviditet eller en medicinsk indikation) så kontakt mig og vi lægger en plan for det. Generelt anbefaler jeg, at du får modnende behandling fra to uger før igangsætningsdatoen.

Er du flergangsfødende, har du også mulighed for at få foretaget hindeløsning fra din terminsdato.

Book gerne tider helt tæt på og over din termin, går du i fødsel inden vores aftale sender du mig bare en smiley på mail eller instagram og så sletter jeg din tid uden gebyr eller bøvl for dig. 

Jeg oplever at mange kvinder har prøvet at få akupunktur i forbindelse med fysioterapeutiske behandlinger og at de her oplevede at akupunkturen gjorde ondt. Ofte bliver akupunkturnålene, i den sammenhæng, brug til at muskel-afslappet og det er en helt anden metode samt nogle andre nåle. Hvis du har denne oplevelse med dig vil du blive meget positiv overrasket over, at det næsten ikke gør ondt at få akupunktur. 

Prisen er 750 kr. og har en varighed på 50 min. 

Tilskud fra “danmark”:

Medlemmer af Sygeforsikringen “danmark” kan få op til 50 % i tilskud til jordemoderydelser

Udtalelser fra klienter

"Det der laser behandling har godt nok været effektivt.. Kunne mærke en forskel allerede samme aften.. Jeg har simpelthen været så glad for den hjælp du har givet mig - Tusinde tak søde Anne Gaia"


"Tak!!! Og virkelig tak for al din kyndige vejledning!! Ellers havde jeg givet op mange gange på amningen! Det er så meget din hjælp der har gjort at det fungerer som det gør og at jeg langsomt begynder at slippe frygten og bare nyder min søde baby"


"Hej Anne Gaia, jeg vil blot sige tak!"


”Jeg var hos dig d. 6. December om aftenen til en hindeløsning for at hjælpe fødslen videre så det ikke skulle blive en for lang fødsel. Det var bestemt et skub i den rigtige retning for min skønne dreng kom til verden kl 01.32 d. 7 december efter en fødsel på kun 8 timer
Så tak for at hjælpe mig til en god og hurtig fødsel..”

"1000 tak for behandlingen igår hos dig, hvor jeg var så heldig at få en afbudstid- og fik en blanding af både smertelindrende behandling af bækkengener og fødselsmodning. En ting var at det det var en virkelig behagelig behandling og jeg følte mig meget tryg i dit behandlerrum og en anden ting var at jeg fik en større ro i kroppen og lidt mindre smerter og det lykkes mig at få sovet 3,5t uafbrudt søvn sidste nat! Det er ikke sket i flere uger - så af hjertet tak for dig"


 

"Sender mine varmeste anbefalinger til et kanon godt fødselsforberedelseskursus!"


 

"Jeg bliver nødt til at sige; du er min hverdagshelt Efter akupunktur igår, kan jeg idag bage pizzasnegle (OG spise dem!!), vaske tøj, studere og tage til tandlægen! Jeg føler mig som mig selv igen!

Tak tak tak for den bedste behandling!!! Glæder mig allerede til mine næste tider

Kh en meget (!!) glad ...""Jeg er pt med på dit fødselsflow hold og har været vildt glad for det! Jeg kommer dog ikke de næste par gange, da jeg, lidt pludseligt, fødte i går til trods for at hun kun nåede til 36+3, har alle det godt. Det hjalp mig helt vildt godt at vi havde øvet presseteknik. Her kunne jeg meget bedre være i det sammenlignet med første gang og jeg nåede kun at presse få gange, inden jeg gispede hende resten af vejen ud. Det var den vildeste oplevelse - så tusind tak for det! "Jeg var mere nærværende og i kontrol end mine to tidligere fødsler - i høj grad takket være fødselsflow hos jer.
Tak for alt det I har hjulpet min gravide krop med - fysisk og psykisk <3
Din stemme var med mig igennem store dele af fødslen.""Hej Anne Gaia! Vil bare sige tak for din kyndige vejledning i morges. Vi var rigtig glade for det og føler os klogere nu. Og tak fordi du var så god til at rumme de udfordringer jeg har og var god at hjælpe os med at arbejde med det på andre måder og inddrage..."

Nyeste Instagram Post