AnneGaia
Tilbage til webshop

Rebozo-kursus

Rebozo stammer fra de kloge mexicanske jordemødre. Det er en massageteknik hvor de indianske jordemødre masserer, beroliger og afspænder den gravide krop. Rebozo er en massageteknik hvor man bruges et helt specielt stort tørklæde til at massere den gravide krop på en blid og nænsom måde (Rebozo betyder sjal). Metoden er med til at aflaste og lindre for eventuelle graviditetsgener.

Rebozo-undervisning har efterhånden også sneget sig ind på de danske fødegange, og flere jordemødre bruger rebozo-massage under fødslen samt under graviditeten. Det er en anden måde at lindre på smerter, som er overraskende nænsom og effektiv.

Hvad kan rebozo hjælpe dig med under din graviditet?

Rebozo kan afhjælpe og lindre graviditetsrelaterede gener såsom ryg- og lændesmerter, hovedpine og ødemer. Ved hjælp af et stort tørklæde ryster og vugger din partner din gravide krop. Dette gør eksempelvis at den gravide mave bliver vugget ’på plads’ på en anden måde, hvilket kan være med til at lindre på flere gener. 

De vuggende bevægelser er stadig blide mod barnet inde i maven, som gennem rebozo sagtens kan flytte sig til en mere korrekt stilling i bækkenet.

Rebozo kan:

  • Afhjælpe graviditetsgener og virke smertelindrende
  • Afspænde kroppen og berolige nervesystemet
  • Hjælpe din baby med at indstille sig korrekt i bækkenet.

 

Hvad kan rebozo hjælpe dig med under din fødsel?

Rebozo kan smertelindre dig under din fødsel. Det sker ved at din krop afspændes og dit nervesystemet beroliges. Derfor er det oplagt at tage et kursus i rebozo-undervisning inden din fødslen, så din fødselshjælper kan udføre massagen under fødslen. Tag gerne kurset i god tid inden fødslen, så I kan nå at blive bekendte med øvelserne hjemme og har tid til at øve jer sammen.

Desuden kan rebozo virke ve-stimulerende under fødslen og hjælpe din baby den rigtige vej gennem bækkenet. Rebozo er en god og naturlig måde at hjælpe fødslen godt på vej.

Rebozo kursus for par

Til mit rebozo-undervisning får I helt konkrete teknikker og øvelser med fokus på at afspænde og udstrække din gravide krop. Teknikkerne kan afhjælpe dine eventuelle graviditetsrelaterede gener i graviditeten. 

Har du en fødselspartner som virkeligt ønsker at kunne gøre noget for dig i din graviditet og under fødslen? Så er kurset særligt relevant for jer.

På dette kursus vil I lære rebozo-teknikker, der kan:

  • Afhjælpe graviditetsgener såsom lændesmerter, bækkensmerter og nakkesmerter
  • Hjælpe barnet med at lægge sig korrekt i bækkenet under graviditeten og derved mindske gener som følge af, at barnet står på en uhensigtsmæssig måde
  • Hjælpe den gravide krop med at slappe af og derved fremme generelt velvære
  • Bruges under fødslen til at fremme korrekt placering af barnet i bækkenet og derved optimere forholdene for en normal, hurtig og ukompliceret fødsel
  • Virke ve-stimulerende
  • Hjælpe kroppen efter fødslen i forhold til at mindske smerter, spændinger og fremme velvære.

Prisen er 700 kr. og har en varighed på 50 min. 

Tilskud fra “danmark”

Medlemmer af Sygeforsikringen “danmark” kan få op til 50 % i tilskud til jordemoderydelser

 

Udtalelser fra klienter

"Det der laser behandling har godt nok været effektivt.. Kunne mærke en forskel allerede samme aften.. Jeg har simpelthen været så glad for den hjælp du har givet mig - Tusinde tak søde Anne Gaia"


"Tak!!! Og virkelig tak for al din kyndige vejledning!! Ellers havde jeg givet op mange gange på amningen! Det er så meget din hjælp der har gjort at det fungerer som det gør og at jeg langsomt begynder at slippe frygten og bare nyder min søde baby"


"Hej Anne Gaia, jeg vil blot sige tak!"


”Jeg var hos dig d. 6. December om aftenen til en hindeløsning for at hjælpe fødslen videre så det ikke skulle blive en for lang fødsel. Det var bestemt et skub i den rigtige retning for min skønne dreng kom til verden kl 01.32 d. 7 december efter en fødsel på kun 8 timer
Så tak for at hjælpe mig til en god og hurtig fødsel..”

"1000 tak for behandlingen igår hos dig, hvor jeg var så heldig at få en afbudstid- og fik en blanding af både smertelindrende behandling af bækkengener og fødselsmodning. En ting var at det det var en virkelig behagelig behandling og jeg følte mig meget tryg i dit behandlerrum og en anden ting var at jeg fik en større ro i kroppen og lidt mindre smerter og det lykkes mig at få sovet 3,5t uafbrudt søvn sidste nat! Det er ikke sket i flere uger - så af hjertet tak for dig"


 

"Sender mine varmeste anbefalinger til et kanon godt fødselsforberedelseskursus!"


 

"Jeg bliver nødt til at sige; du er min hverdagshelt Efter akupunktur igår, kan jeg idag bage pizzasnegle (OG spise dem!!), vaske tøj, studere og tage til tandlægen! Jeg føler mig som mig selv igen!

Tak tak tak for den bedste behandling!!! Glæder mig allerede til mine næste tider

Kh en meget (!!) glad ...""Jeg er pt med på dit fødselsflow hold og har været vildt glad for det! Jeg kommer dog ikke de næste par gange, da jeg, lidt pludseligt, fødte i går til trods for at hun kun nåede til 36+3, har alle det godt. Det hjalp mig helt vildt godt at vi havde øvet presseteknik. Her kunne jeg meget bedre være i det sammenlignet med første gang og jeg nåede kun at presse få gange, inden jeg gispede hende resten af vejen ud. Det var den vildeste oplevelse - så tusind tak for det! "Jeg var mere nærværende og i kontrol end mine to tidligere fødsler - i høj grad takket være fødselsflow hos jer.
Tak for alt det I har hjulpet min gravide krop med - fysisk og psykisk <3
Din stemme var med mig igennem store dele af fødslen.""Hej Anne Gaia! Vil bare sige tak for din kyndige vejledning i morges. Vi var rigtig glade for det og føler os klogere nu. Og tak fordi du var så god til at rumme de udfordringer jeg har og var god at hjælpe os med at arbejde med det på andre måder og inddrage..."

Nyeste Instagram Post