AnneGaia
Tilbage til webshop

“Kan du mærke, din gravide krop har brug for anderledes træning, end inden du var gravid? Det er helt normalt! Hos jordemoder Anne Gaia kan du få effektiv, kvalificeret pilatesundervisning, der er skræddersyet til dig, der er gravid. 

 

Pilates er en oplagt træningsform for gravide, da den er skånsom, men effektiv. I timerne vil vi have fokus på hele din krop, men særligt styrke din ryg, bækken og bækkenbund, som ofte er på ekstra arbejde under en graviditet. GravidPilates kan ligeledes hjælpe dig med at lindre nogle af dine graviditetsgener, og styrke dig, både mentalt og psykisk, til din fødsel. 

 

Træning under graviditeten er en virkelig god idé, og det har faktisk nogle helt konkrete goder for din baby, at du holder din krop igang: Vidste du, at du med træning får lettere ved at holde på vandet, efter din graviditet? Eller at din baby får optimerede ernæringsforhold, når du bevæger din krop? Der er masser af gode grunde til at bevæge din gravide krop – både for dig og baby i maven!

 

Du vil blive undervist af jordemoder og pilatesinstruktør Anne Gaia, der gennem sin tid som jordemoder i Norge, I Tanzania og senest på fødeafdelingen på Skejby samt relevante uddannelser indenfor pilates har de optimale redskaber og viden til at skabe den bedste træning for dig, der står overfor en kommende fødsel og et spændende moderskab. 


Det er et lille intimt hold, med plads til kun 7-8 deltagere. Derved er der tid til hver enkelt deltager. 

 

GravidPilates er fra kl. 16:30-17:30 om mandagen.


Pilatestimerne vil indeholde fødselsforberedelse og til denne del vil I få tilskud fra danmark. Til fødselsforberedelses-delen vil I få 360 kr tilbage fra sygeforsikring danmark. 

Er du medlem af danmark vil den samlede pris for alle 9 gange være 950 kr. 

Er du ikke medlem er danmark er prisen 1350 kr. 

Vi afregner ved første træningssession.

Du skal ikke selv have noget med til træningen. 


Adressen er: Guldsmedegade 20C, 8000 Aarhus C

 


Hvis du er i tvivl, om din gravide krop er klar til en tur på pilates måtten, så tøv ikke med at hive fat i Anne Gaia.”

 

Udtalelser fra klienter

"Det der laser behandling har godt nok været effektivt.. Kunne mærke en forskel allerede samme aften.. Jeg har simpelthen været så glad for den hjælp du har givet mig - Tusinde tak søde Anne Gaia"


"Tak!!! Og virkelig tak for al din kyndige vejledning!! Ellers havde jeg givet op mange gange på amningen! Det er så meget din hjælp der har gjort at det fungerer som det gør og at jeg langsomt begynder at slippe frygten og bare nyder min søde baby"


"Hej Anne Gaia, jeg vil blot sige tak!"


”Jeg var hos dig d. 6. December om aftenen til en hindeløsning for at hjælpe fødslen videre så det ikke skulle blive en for lang fødsel. Det var bestemt et skub i den rigtige retning for min skønne dreng kom til verden kl 01.32 d. 7 december efter en fødsel på kun 8 timer
Så tak for at hjælpe mig til en god og hurtig fødsel..”

"1000 tak for behandlingen igår hos dig, hvor jeg var så heldig at få en afbudstid- og fik en blanding af både smertelindrende behandling af bækkengener og fødselsmodning. En ting var at det det var en virkelig behagelig behandling og jeg følte mig meget tryg i dit behandlerrum og en anden ting var at jeg fik en større ro i kroppen og lidt mindre smerter og det lykkes mig at få sovet 3,5t uafbrudt søvn sidste nat! Det er ikke sket i flere uger - så af hjertet tak for dig"


 

"Sender mine varmeste anbefalinger til et kanon godt fødselsforberedelseskursus!"


 

"Jeg bliver nødt til at sige; du er min hverdagshelt Efter akupunktur igår, kan jeg idag bage pizzasnegle (OG spise dem!!), vaske tøj, studere og tage til tandlægen! Jeg føler mig som mig selv igen!

Tak tak tak for den bedste behandling!!! Glæder mig allerede til mine næste tider

Kh en meget (!!) glad ...""Jeg er pt med på dit fødselsflow hold og har været vildt glad for det! Jeg kommer dog ikke de næste par gange, da jeg, lidt pludseligt, fødte i går til trods for at hun kun nåede til 36+3, har alle det godt. Det hjalp mig helt vildt godt at vi havde øvet presseteknik. Her kunne jeg meget bedre være i det sammenlignet med første gang og jeg nåede kun at presse få gange, inden jeg gispede hende resten af vejen ud. Det var den vildeste oplevelse - så tusind tak for det! "Jeg var mere nærværende og i kontrol end mine to tidligere fødsler - i høj grad takket være fødselsflow hos jer.
Tak for alt det I har hjulpet min gravide krop med - fysisk og psykisk <3
Din stemme var med mig igennem store dele af fødslen.""Hej Anne Gaia! Vil bare sige tak for din kyndige vejledning i morges. Vi var rigtig glade for det og føler os klogere nu. Og tak fordi du var så god til at rumme de udfordringer jeg har og var god at hjælpe os med at arbejde med det på andre måder og inddrage..."

Nyeste Instagram Post