AnneGaia
Tilbage til webshop

Udfordringer med amningen kan være:

Det gør ondt at amme.


Jeg har sår og revner på brystvorterne efter amning.


Er sutteteknikken forkert?


Jeg er i tvivl om min mælkeproduktion; har jeg nok mælk?


Min baby vil kun sutte med suttebrik.


Har min baby stramt tungebånd?


Min baby tager ikke på i vægt.


Jeg mangler hjælp til forskellige ammestillinger.


Hvor ofte skal min baby spise?


Jeg er forvirret, og jeg oplever, at forskellige fagpersoner vejleder forskelligt. Jeg har brug for hjælp fra en, jeg er tryg ved, og som kan følge mig i denne proces – personalet på barselsgangen sagde et, nu siger sundhedsplejersken noget andet. What to do?

 

Få en vellykket amning - få ammehjælp


"Ligesom det meste i livet kræver amning også træning og vejledning. Jeg oplever mange kvinder og par, som husker tilbage på amningen og amme-etableringen som hårdere og mere udfordrende end selve fødslen. Derfor er støtte og guidning i denne periode så enormt vigtig. Alt for ofte bliver amme-etablering forbigået i rusen over at være blevet mor. Nogle mødre kan også tage det for givet, at amningen kommer helt af sig selv. Men mange gange skal der mere hjælp til, før amningen kommer op at køre, som den skal."

Kontakt mig, eller book en tid, hvis du oplever udfordringer med amningen eller ”bare” ønsker et tjek på teknikken og optimering af amningen. 

Ammerådgivning kan udfolde sig på flere måder. Det kan være, I er kommet godt fra start, men pludselig oplever du, at din baby sutter forkert. Det kan være, din baby har suttet helt forkert fra starten af. Eller måske fik I aldrig den rette hjælp helt fra begyndelsen.

Ammevejledning bliver ofte overset af den presserende oplevelse, det bliver rent faktisk at føde et barn. Men faktisk er god ammerådgivning lige så vigtig, som den rette fødselsforberedelse. Det er ikke altid, at barnet automatisk tager fat i sin mors bryster. Mange gange skal barnet have hjælp til at finde den rette sutteteknik, og her kan du med fordel vælge en privat ammevejledning.

Den korte introduktion til amning, som de fleste mødre får på fødegangen, er ganske fin, men den er ikke altid nok. Hvis amningen ikke fungerer, som den skal, kan det virke stressende på moderen, hvilket også vil påvirke barnet og dermed også påvirke ammesituationen. 

I løbet af en privat ammevejledning kan du/I få hjælp og råd til de praktiske sider af amningen såsom forskellige ammestillinger. Hvis barnet altid ammer fra den samme stilling, er det ikke sikkert, at brystet bliver tømt ordenligt, hvilket kan føre til ubehag i brystet.

Jeg vil rigtigt gerne observere en amning for at sikre, at dit barn har den helt rette sutteteknik, der også gør, at barnet får nok mælk. Hvis du føler, at din mælkeproduktion er for stor eller for lille til dit barn, kan vi også snakke om metoder til, hvordan vi finder en løsning på det.

Hvis du har fået sår på brystvorterne, tilbyder jeg laserbehandling til at få dine sår til at hele hurtigere op (en smertefri og hurtig behandling). Smerter og ubehag kan være tegn på en forkert ammeteknik, som den rette ammevejleder i Århus kan hjælpe med.

Jeg tilbyder også ammeforberedelse inden fødsel. 

Prisen er 700 kr. og har en varighed på 50 min. 

Jeg kommer gerne hjem til jer - men dette kan ikke bookes online. Send da en PB på instagram eller mail på: jordemoderannegaia@gmail.com

Tilskud fra “danmark”:

Medlemmer af Sygeforsikringen “danmark” kan få op til 50 % i tilskud til jordemoderydelser

 

 

 

Udtalelser fra klienter

"Det der laser behandling har godt nok været effektivt.. Kunne mærke en forskel allerede samme aften.. Jeg har simpelthen været så glad for den hjælp du har givet mig - Tusinde tak søde Anne Gaia"


"Tak!!! Og virkelig tak for al din kyndige vejledning!! Ellers havde jeg givet op mange gange på amningen! Det er så meget din hjælp der har gjort at det fungerer som det gør og at jeg langsomt begynder at slippe frygten og bare nyder min søde baby"


"Hej Anne Gaia, jeg vil blot sige tak!"


”Jeg var hos dig d. 6. December om aftenen til en hindeløsning for at hjælpe fødslen videre så det ikke skulle blive en for lang fødsel. Det var bestemt et skub i den rigtige retning for min skønne dreng kom til verden kl 01.32 d. 7 december efter en fødsel på kun 8 timer
Så tak for at hjælpe mig til en god og hurtig fødsel..”

"1000 tak for behandlingen igår hos dig, hvor jeg var så heldig at få en afbudstid- og fik en blanding af både smertelindrende behandling af bækkengener og fødselsmodning. En ting var at det det var en virkelig behagelig behandling og jeg følte mig meget tryg i dit behandlerrum og en anden ting var at jeg fik en større ro i kroppen og lidt mindre smerter og det lykkes mig at få sovet 3,5t uafbrudt søvn sidste nat! Det er ikke sket i flere uger - så af hjertet tak for dig"


 

"Sender mine varmeste anbefalinger til et kanon godt fødselsforberedelseskursus!"


 

"Jeg bliver nødt til at sige; du er min hverdagshelt Efter akupunktur igår, kan jeg idag bage pizzasnegle (OG spise dem!!), vaske tøj, studere og tage til tandlægen! Jeg føler mig som mig selv igen!

Tak tak tak for den bedste behandling!!! Glæder mig allerede til mine næste tider

Kh en meget (!!) glad ...""Jeg er pt med på dit fødselsflow hold og har været vildt glad for det! Jeg kommer dog ikke de næste par gange, da jeg, lidt pludseligt, fødte i går til trods for at hun kun nåede til 36+3, har alle det godt. Det hjalp mig helt vildt godt at vi havde øvet presseteknik. Her kunne jeg meget bedre være i det sammenlignet med første gang og jeg nåede kun at presse få gange, inden jeg gispede hende resten af vejen ud. Det var den vildeste oplevelse - så tusind tak for det! "Jeg var mere nærværende og i kontrol end mine to tidligere fødsler - i høj grad takket være fødselsflow hos jer.
Tak for alt det I har hjulpet min gravide krop med - fysisk og psykisk <3
Din stemme var med mig igennem store dele af fødslen.""Hej Anne Gaia! Vil bare sige tak for din kyndige vejledning i morges. Vi var rigtig glade for det og føler os klogere nu. Og tak fordi du var så god til at rumme de udfordringer jeg har og var god at hjælpe os med at arbejde med det på andre måder og inddrage..."

Nyeste Instagram Post