AnneGaia
Tilbage til webshop

Individuel ammeforberedelse

 

Hvorfor er det så vigtigt, at du forbereder dig til din amning?

Mange tror, at amning kommer helt naturligt, hvilket det også gør for mange kvinder. Men realiteten er desværre også, at langt flere kvinder og babyer skal have ekstra hjælp, før amningen fungerer, som den skal. Derfor er det vigtigt, at du gør en indsats med ammeforberedelse, hvis du for alvor ønsker et godt ammeforløb med din baby.

Forskning siger dette om ammeforberedelse: 

Kvinder med stor viden om amning ammer længere. 

Selv kvinder, der har stor viden om fordelene ved amning, mangler ofte praktisk viden om, hvad der skal til, for at amningen kan lykkes. 

- Kvinder, som oplever amningen sværere end forventet, ammer i kortere tid [Kronborg 2004].

- Nyere studier finder ligeledes en sammenhæng mellem kvinders viden om amning og ammevarighed [Skouteris et al. 2014]. 

Desuden ved vi også, at: 

- hvis partneren inddrages i vejledningen om amning, fordobles dine odds for at amme 6 måneder efter fødslen [Nilsson et al 2019]. 

- Blandt kvinder, som oplevede problemer, var der næsten fem gange så mange, som fortsat ammede fuldt ved 6 måneder, når partneren havde modtaget blot 40 minutters undervisning i amning. 

DERFOR er det så vigtigt at forberede jer til amningen – for jeg ønsker for jer, at I får den amning, I ønsker jer. 

Ammeforberedelse hos mig giver dig/jer svar på alt det, du/I bør vide om amning.

Prisen er 700 kr. og har en varighed på 50 min. 

Tilskud fra “danmark”:

Medlemmer af Sygeforsikringen “danmark” kan få op til 50 % i tilskud til jordemoderydelser

 

 

Udtalelser fra klienter

"Det der laser behandling har godt nok været effektivt.. Kunne mærke en forskel allerede samme aften.. Jeg har simpelthen været så glad for den hjælp du har givet mig - Tusinde tak søde Anne Gaia"


"Tak!!! Og virkelig tak for al din kyndige vejledning!! Ellers havde jeg givet op mange gange på amningen! Det er så meget din hjælp der har gjort at det fungerer som det gør og at jeg langsomt begynder at slippe frygten og bare nyder min søde baby"


"Hej Anne Gaia, jeg vil blot sige tak!"


”Jeg var hos dig d. 6. December om aftenen til en hindeløsning for at hjælpe fødslen videre så det ikke skulle blive en for lang fødsel. Det var bestemt et skub i den rigtige retning for min skønne dreng kom til verden kl 01.32 d. 7 december efter en fødsel på kun 8 timer
Så tak for at hjælpe mig til en god og hurtig fødsel..”

"1000 tak for behandlingen igår hos dig, hvor jeg var så heldig at få en afbudstid- og fik en blanding af både smertelindrende behandling af bækkengener og fødselsmodning. En ting var at det det var en virkelig behagelig behandling og jeg følte mig meget tryg i dit behandlerrum og en anden ting var at jeg fik en større ro i kroppen og lidt mindre smerter og det lykkes mig at få sovet 3,5t uafbrudt søvn sidste nat! Det er ikke sket i flere uger - så af hjertet tak for dig"


 

"Sender mine varmeste anbefalinger til et kanon godt fødselsforberedelseskursus!"


 

"Jeg bliver nødt til at sige; du er min hverdagshelt Efter akupunktur igår, kan jeg idag bage pizzasnegle (OG spise dem!!), vaske tøj, studere og tage til tandlægen! Jeg føler mig som mig selv igen!

Tak tak tak for den bedste behandling!!! Glæder mig allerede til mine næste tider

Kh en meget (!!) glad ...""Jeg er pt med på dit fødselsflow hold og har været vildt glad for det! Jeg kommer dog ikke de næste par gange, da jeg, lidt pludseligt, fødte i går til trods for at hun kun nåede til 36+3, har alle det godt. Det hjalp mig helt vildt godt at vi havde øvet presseteknik. Her kunne jeg meget bedre være i det sammenlignet med første gang og jeg nåede kun at presse få gange, inden jeg gispede hende resten af vejen ud. Det var den vildeste oplevelse - så tusind tak for det! "Jeg var mere nærværende og i kontrol end mine to tidligere fødsler - i høj grad takket være fødselsflow hos jer.
Tak for alt det I har hjulpet min gravide krop med - fysisk og psykisk <3
Din stemme var med mig igennem store dele af fødslen.""Hej Anne Gaia! Vil bare sige tak for din kyndige vejledning i morges. Vi var rigtig glade for det og føler os klogere nu. Og tak fordi du var så god til at rumme de udfordringer jeg har og var god at hjælpe os med at arbejde med det på andre måder og inddrage..."

Nyeste Instagram Post