AnneGaia
Tilbage til webshop

Laserbehandling af ar fra kejsersnitJeg tilbyder laserbehandling af ar fra kejsersnit. Jeg arbejder med en terapeutisk laser. Denne specielle laser øger sårhelingen og cellevæksten, så aret heler hurtigere. Laserbehandlingen vil også nedsætte udviklingen af arvæv og inflammation og derved reducere hævelse og virke smertelindende. Behandlingen vil derfor også have en kosmetisk effekt. 

Behandlingen er smertefri og hurtig. Du vil dog måske kunne mærke en varme på stedet der bliver behandlet. 

Der afsættes 25 min. til laserbehandling af ar fra kejsersnit og prisen er 400 kr.

Du kan med fordel booke behandlingen "Laserbehandling af kejsersnitar samt akupunktur og behandling af arvævet" denne behandling vil vare 50 min og optimere din helingsprocess endnu mere. Massage og akupunktur af arvævet vil øger blodgennemstrømningen, reducere hævelse og lindre gener fra arret. Prisen på denne ydelse er 700 kr. 


Kejsersnit-pakken: 

Jeg har lavet en pakke til dig der har fået kejsersnit så du kan få den optimale behandling til dit ar. 

Pakken indeholder: 

3 x 50 min. konsultation med laserbehandling, massage af arvæv og akupunktur (værdi 2100 kr)

1 x sugekop til selv-massage i dit hjem (værdi 100 kr)

Programmet: Guide til massage af dit kejsersnit-ar (værdi 149 kr)

Programmet:Guide til stræk og bevægelse af kejsersnitar.pdf (værdi 149 kr)

Hvis du booker pakkeløsningen får du alt dette til 1200 kr efter tilskud fra danmark (2100 kr hvis du ikke med medlem)


Tilskud fra danmark:

Medlemmer af "sygeforsikring danmark" kan få op til 50% i tilskud til jordemoderydelser. 

 

 

Udtalelser fra klienter

"Det der laser behandling har godt nok været effektivt.. Kunne mærke en forskel allerede samme aften.. Jeg har simpelthen været så glad for den hjælp du har givet mig - Tusinde tak søde Anne Gaia"


"Tak!!! Og virkelig tak for al din kyndige vejledning!! Ellers havde jeg givet op mange gange på amningen! Det er så meget din hjælp der har gjort at det fungerer som det gør og at jeg langsomt begynder at slippe frygten og bare nyder min søde baby"


"Hej Anne Gaia, jeg vil blot sige tak!"


”Jeg var hos dig d. 6. December om aftenen til en hindeløsning for at hjælpe fødslen videre så det ikke skulle blive en for lang fødsel. Det var bestemt et skub i den rigtige retning for min skønne dreng kom til verden kl 01.32 d. 7 december efter en fødsel på kun 8 timer
Så tak for at hjælpe mig til en god og hurtig fødsel..”

"1000 tak for behandlingen igår hos dig, hvor jeg var så heldig at få en afbudstid- og fik en blanding af både smertelindrende behandling af bækkengener og fødselsmodning. En ting var at det det var en virkelig behagelig behandling og jeg følte mig meget tryg i dit behandlerrum og en anden ting var at jeg fik en større ro i kroppen og lidt mindre smerter og det lykkes mig at få sovet 3,5t uafbrudt søvn sidste nat! Det er ikke sket i flere uger - så af hjertet tak for dig"


 

"Sender mine varmeste anbefalinger til et kanon godt fødselsforberedelseskursus!"


 

"Jeg bliver nødt til at sige; du er min hverdagshelt Efter akupunktur igår, kan jeg idag bage pizzasnegle (OG spise dem!!), vaske tøj, studere og tage til tandlægen! Jeg føler mig som mig selv igen!

Tak tak tak for den bedste behandling!!! Glæder mig allerede til mine næste tider

Kh en meget (!!) glad ...""Jeg er pt med på dit fødselsflow hold og har været vildt glad for det! Jeg kommer dog ikke de næste par gange, da jeg, lidt pludseligt, fødte i går til trods for at hun kun nåede til 36+3, har alle det godt. Det hjalp mig helt vildt godt at vi havde øvet presseteknik. Her kunne jeg meget bedre være i det sammenlignet med første gang og jeg nåede kun at presse få gange, inden jeg gispede hende resten af vejen ud. Det var den vildeste oplevelse - så tusind tak for det! "Jeg var mere nærværende og i kontrol end mine to tidligere fødsler - i høj grad takket være fødselsflow hos jer.
Tak for alt det I har hjulpet min gravide krop med - fysisk og psykisk <3
Din stemme var med mig igennem store dele af fødslen.""Hej Anne Gaia! Vil bare sige tak for din kyndige vejledning i morges. Vi var rigtig glade for det og føler os klogere nu. Og tak fordi du var så god til at rumme de udfordringer jeg har og var god at hjælpe os med at arbejde med det på andre måder og inddrage..."

Nyeste Instagram Post