AnneGaia
Tilbage til webshop

Kære kommende mor,

Jeg forstår, hvor udfordrende graviditet kan være, især når fx kvalme eller halsbrand begynder at påvirke din dagligdag. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde en naturlig og effektiv løsning på disse ubehagelige symptomer.

Jeg har specialiseret mig i akupunkturbehandling til gravide og kan fortælle dig, at akupunktur er en veldokumenteret metode til at reducere fx. graviditetskvalme og halsbrand.

Akupunktur kan hjælpe ved at regulere dit kropssystem, styrke immunsystemet og øge blodgennemstrømningen i kroppen, hvilket kan lindre symptomerne.

Evidensbaserede undersøgelser har vist, at akupunktur er en sikker og effektiv behandling til at lindre graviditetskvalme og halsbrand. Studier har vist, at akupunktur kan reducere sværhedsgraden af ​​graviditetskvalme og halsbrand med op til 50%. Det er en effektiv og naturlig behandlingsmulighed, der kan give dig øjeblikkelig lindring og forbedre din livskvalitet.

Jeg er dedikeret til at yde den bedst mulige pleje og service til jer. Mit mål er at hjælpe dig med at opnå den bedst mulige sundhed og velvære.

Hvis du ønsker at prøve akupunktur mod fx. graviditetskvalme og halsbrand, kan du være tryg ved, at jeg følger strenge hygiejne- og sikkerhedsprotokoller, så du kan føle dig fuldstændig afslappet og tryg under behandlingen.

Jeg er dedikeret til at hjælpe dig med at føle dig bedre og nyde din graviditet fuldt ud. Kontakt mig i dag for at booke en tid, og lad mig hjælpe dig med at forbedre dit helbred og velvære på en naturlig og sikker måde.

Akupunktur kan afhjælpe/hjælpe:

  • Kvalme
  • Halsbrand 
  • Karpaltunnelsyndrom
  • Hævelser (kan kombineres med manuel drænage)
  • Hovedpine og migræne
  • Uro i benene og kramper
  • Modning og klargøring til fødsel (kan kombineres med oxytocin-massage og/eller hindeløsning).

Hvorfor/hvordan virker akupunktur?

- Stimulerer nervesystemet: Akupunktur stimulerer nerverne, som kan hjælpe med at regulere kropssystemet og lindre smerte og betændelse.

- Frigiver endorfiner: Akupunktur kan frigive endorfiner, kroppens naturlige smertestillende stoffer, som kan lindre smerter og give en følelse af velvære.

- Reducerer inflammation: Akupunktur kan reducere inflammation i kroppen ved at regulere immunsystemet og forbedre blodgennemstrømningen til det berørte område.

- Regulerer hormonproduktionen: Akupunktur kan hjælpe med at regulere hormonproduktionen i kroppen, hvilket kan lindre symptomer på menstruationsproblemer og hjælpe kroppen klar til fødsel.

- Øger blodgennemstrømningen: Akupunktur kan øge blodgennemstrømningen i kroppen, hvilket kan hjælpe med at levere ilt og næringsstoffer til de berørte områder og fremskynde helingsprocessen.

- Stimulerer kollagenproduktionen: Akupunktur kan stimulere produktionen af kollagen, hvilket kan hjælpe med at forbedre hudens sundhed og reducere rynker og andre aldersrelaterede tegn på ældning.

- Reducerer stress: Akupunktur kan reducere stress ved at stimulere kroppens naturlige afslapningsrespons og mindske produktionen af stresshormoner.

- Forbedrer søvn: Akupunktur kan forbedre søvnkvaliteten ved at reducere stress og angst og regulere kroppens søvn-vågen cyklus.

- Styrker immunforsvaret: Akupunktur kan styrke immunforsvaret ved at øge produktionen af hvide blodlegemer og forbedre kroppens evne til at bekæmpe infektioner og sygdomme.

 Akupunktur i graviditeten

Akupunktur til gravide er rettet specifikt mod de gener, som enhver gravid kan komme til at opleve. Du kan få gravid akupunktur på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af din graviditet. Der er ikke nogen skæringsdato for, hvornår det er muligt at få akupunktur, for det skader hverken dig eller din baby at få akupunktur under graviditeten.

Der kan være flere forskellige gener i løbet af din graviditet, som du ønsker at lindre, hvor akupunktur kunne være den oplagte løsning. 

Jeg har god erfaring med, at mange gravide tyr til akupunktur i graviditeten, når terminsdatoen nærmer sig, og baby stadig ikke har vist tegn på at ville ud. Det er især i det sidste trimester, at graviditetsgener forekommer mere og mere, og her kan akupunktur i graviditeten være en stor lindring.

Hvis du ønsker at prøve at hjælpe din fødsel i gang, kan det være en god idé at prøve fødselsmodnende akupunktur.

Prisen er 700 kr. og har en varighed på 50 min. 

Tilskud fra “danmark”:

Medlemmer af Sygeforsikringen “danmark” kan få op til 50 % i tilskud til jordemoderydelser

 

Udtalelser fra klienter

"Det der laser behandling har godt nok været effektivt.. Kunne mærke en forskel allerede samme aften.. Jeg har simpelthen været så glad for den hjælp du har givet mig - Tusinde tak søde Anne Gaia"


"Tak!!! Og virkelig tak for al din kyndige vejledning!! Ellers havde jeg givet op mange gange på amningen! Det er så meget din hjælp der har gjort at det fungerer som det gør og at jeg langsomt begynder at slippe frygten og bare nyder min søde baby"


"Hej Anne Gaia, jeg vil blot sige tak!"


”Jeg var hos dig d. 6. December om aftenen til en hindeløsning for at hjælpe fødslen videre så det ikke skulle blive en for lang fødsel. Det var bestemt et skub i den rigtige retning for min skønne dreng kom til verden kl 01.32 d. 7 december efter en fødsel på kun 8 timer
Så tak for at hjælpe mig til en god og hurtig fødsel..”

"1000 tak for behandlingen igår hos dig, hvor jeg var så heldig at få en afbudstid- og fik en blanding af både smertelindrende behandling af bækkengener og fødselsmodning. En ting var at det det var en virkelig behagelig behandling og jeg følte mig meget tryg i dit behandlerrum og en anden ting var at jeg fik en større ro i kroppen og lidt mindre smerter og det lykkes mig at få sovet 3,5t uafbrudt søvn sidste nat! Det er ikke sket i flere uger - så af hjertet tak for dig"


 

"Sender mine varmeste anbefalinger til et kanon godt fødselsforberedelseskursus!"


 

"Jeg bliver nødt til at sige; du er min hverdagshelt Efter akupunktur igår, kan jeg idag bage pizzasnegle (OG spise dem!!), vaske tøj, studere og tage til tandlægen! Jeg føler mig som mig selv igen!

Tak tak tak for den bedste behandling!!! Glæder mig allerede til mine næste tider

Kh en meget (!!) glad ...""Jeg er pt med på dit fødselsflow hold og har været vildt glad for det! Jeg kommer dog ikke de næste par gange, da jeg, lidt pludseligt, fødte i går til trods for at hun kun nåede til 36+3, har alle det godt. Det hjalp mig helt vildt godt at vi havde øvet presseteknik. Her kunne jeg meget bedre være i det sammenlignet med første gang og jeg nåede kun at presse få gange, inden jeg gispede hende resten af vejen ud. Det var den vildeste oplevelse - så tusind tak for det! "Jeg var mere nærværende og i kontrol end mine to tidligere fødsler - i høj grad takket være fødselsflow hos jer.
Tak for alt det I har hjulpet min gravide krop med - fysisk og psykisk <3
Din stemme var med mig igennem store dele af fødslen.""Hej Anne Gaia! Vil bare sige tak for din kyndige vejledning i morges. Vi var rigtig glade for det og føler os klogere nu. Og tak fordi du var så god til at rumme de udfordringer jeg har og var god at hjælpe os med at arbejde med det på andre måder og inddrage..."

Nyeste Instagram Post

🙌🏻TAK FORDI I VIL DELE JERES FØDSELSHISTORIER MED MIG🙌🏻 Kvinde her gik til fødselsforberedelse, FØDSELSFLOW og fødselsmodnings akupunktur hos mig❤️ 👉🏻Det er virkeligt en skøn kombination at hold og behandling🫶🏻 Ved fødselsforberedelse gør vi jer klar til at arbejde sammen som ET TEAM og empower fødselspartneren til at kunne afslappe, støtte og smertelindre den fødende. Fødselspartneren bliver projektlederen af fødslen så den fødende “blot” skal have sine veer❤️💪🏼 På den måde får fødselspartneren en markant bedre fødselsoplevelse (oplevelsen af ægte at gøre en forskel) 💪🏼 Og den fødende får bestemt en bedre fødselsoplevelse🙌🏻 Til FØDSELSFLOW lærer den gravide TRYKHED&KONTROL vejrtrækningen samt STEMPELKANDE presseteknikken og øver øvelser der optimere kroppen og bækkenet til fødsel. 👉🏻 På den måde øges hendes chancer endnu mere ift at få en god fødselsoplevelse 💪🏼 Forskning viser, at ved fødselsmodningsakupunktur nedsætter du din risiko for at gå meget over termin samt at der opstår komplikationer under fødslen med op til 30% 😍 (og det er dog nemmere at få en god fødselsoplevelse hvis fødslen går “let”) 👉🏻 Derfor anbefaler jeg det til alle gravide (hvis de har tid og ressourcer) for det er virkeligt dejligt for jer - selv at kunne gøre en forskel 💪🏼 #gravid #fødsel #fødselsforberedelse #privatfødselsforberedelse #fødselsforberedelseforpar #fødselsflow #fødselsmodningsakupunktur #fødselsmodning #empower #stærksteam #privatjordemoder
02-02-2024
Du får: 🤍 90 minutters LIVE FødselsFlow træning. Jeg vejleder jer igennem alle de specifikke FØDSELSFLOW STRÆK, TRYGHED&KONTROL VEJRTRÆKNINGEN samt træner STEMPELKANDE presseteknikken med jer. Ved at lave dette øvelses-program øger du markant din chance for at få en ukompliceret fødsel og vigtigst en god FØDSELSOPLEVELSE. 🤍 30 minutters LIVE efterfølgende til at stille spørgsmål. 🤍 Videooptagelse med TRYGHED&KONTROL VEJRTRÆKNINGEN samt STEMPELKANDE presseteknikken (sendes direkte til din mail, værdi 149 kr) 🤍 PDF program med alle FØDSELSFLOW STRÆK, så du ikke skal huske noget med blot slå op i dit program (sendes direkte til din mail, værdi 149 kr) 🤍 Rabatkode på valgfrit program på min hjemmeside (sendes direkte til din mail). Du kan frit vælge mellem: Guide og øvelser til at forbygge bristninger, Øvelser til gravide med vand i kroppen, Guide til Rebozo-massage, Øvelser til gravide med bækkengener, Øvelser mod ømme skuldre og hovedpine, Stræk og øvelser til dig der har fået kejsersnit eller Guide til massage af dit kejsersnit-ar. (Værdi 149 kr) Din pris: 700 kr 🙌🏻Er du medlem af danmark bliver prisen 400 kr efter tilskud🙌🏻 Hvis du IKKE KAN SE med LIVE på dagen sendes optagelsen direkte til dig efterfølgende og du kan se den LIGE NÅR DET PASSER DIG. Videooptagelsen sendes til alle og du vil have adgang til videoen i de 4 efterfølgende måneder. Efter betalingen sender jeg, i løbet af 1-2 dage, en mail til dig med alt materiale, et link samt din rabatkode. Tilskud fra danmark indberettes automatisk (vær dog opmærksom på, at skrive korrekt CPR samt afkrydse spørgsmålet om hvorvidt du er medlem) Første gang er allerede d. 21/2🙌🏻 Find alle mine hold inde på min bookingside under events 🙌🏻
31-01-2024
🤰🏼Fra starten af graviditeten til efter fødslen👶🏻 Jeg elsker! At kunne hjælpe jer helt fra starten af jeres graviditet med at behandle og stoppe jeres kvalme til at hjælpe jer i midten af jeres graviditet med at styrke jeres krop, styrke jeres chance for en god fødsel og øge jeres chance for et godt efterfødselsforløb - til at kunne møde jer efter fødslen, hvis I har behov for hjælp til amningen eller ønsker at styrke og give omsorg til jeres efterfødselskrop🥰 En rejse kan se sådan ud👉🏻 📍 Akupunktur mod kvalme - Oplever du kvalme under graviditeten? Lad mig hjælpe dig med akupunkturbehandling, der kan lindre og fjerne dine gener og give dig mere ro og komfort. 📍Akupunktur til et overbelastet nervesystem (i graviditeten eller efter) 🤸‍♀️ Gravidpilates - Bevar din styrke og smidighed under graviditeten med skånsomme pilatesøvelser. Sammen skaber vi en stærk og sund krop til dig og din baby. 🤰 Fødselsforberedelse - Bliv klar til den store dag med skræddersyet fødselsforberedelse. Jeg guider dig gennem vejrtrækningsøvelser, teknikker til din partner, smertelindringsteknikker og alt, du har brug for at vide. 🍼 Ammeforberedelse - Lær teknikkerne til en vellykket amning. Jeg giver dig den nødvendige viden og støtte, så du kan starte dit ammeforløb med selvsikkerhed og glæde. 🌟 FødselsFlow - Skab en positiv og tryg fødselsoplevelse med min støtte og vejledning. Jeg hjælper dig med at finde din indre styrke og forberede din krop og skabe den fødsel, du drømmer om. 🧣Rebozo og akupunktur til at lindre smerter i bækken eller lænd 🔆 Ammehjælp med laserbehandling - Oplever du udfordringer med amning? Lad mig hjælpe dig med laserbehandling der lukker dine sår hurtigt samtidigt med at jeg optimere din ammeteknik 🤱 Barselspilates - Kom i form efter fødslen med skånsomme pilatesøvelser. Vi fokuserer på at genopbygge din kropsstyrke og give dig energi til at nyde din nye rolle som mor. Kom og oplev trygheden og meningsfuldheden ved at have en privat jordemoder ved din side i Aarhus C. Jeg er her for at skabe den bedste graviditets- og fødselsrejse for dig og din baby. ❤️”
03-01-2024