AnneGaia
Tilbage til webshop

Hindeløsning

Book din tid til hindeløsning, hvis du er klar til og ønsker at føde.

Hvad er hindeløsning 

Selve hindeløsningen udføres ved en vaginal undersøgelse. Ved undersøgelsen fører jeg en finger op igennem din livmoderhals (som ligger i din skede) og løsner fosterhinderne fra livmoderens nederste muskulatur. Det frigiver en masse lokale fødselsmodnende hormoner, der kan være med til at sætte fødslen igang. Det vil sige, at indgrebet er uden medicin og de bivirkninger det kan have. 

Jeg starter med at mærke på din livmoderhals og undersøge hvor åben din livmodermund er. For at få den fulde effekt af en hindeløsning kræver det, at din livmoderhals er begyndt at forkortes og åbne sig. Det er der stor sandsynlighed for at den er, hvis du er flergangsfødende og har passeret eller ramt din terminsdato.Under selve hindeløsningen kan der forekomme ubehag grundet den indvendige undersøgelse. 


Hvad gør hindeløsning: Efter hindeløsningen kan du opleve plukkeveer og tegnblødning, hvilket er helt ufarligt, og faktisk et godt tegn på en forekommende fødsel. For mange af jer, vil plukkeveerne udvikle sig til fødselsveer inden for et døgn og for andre ”blot” føre til yderligere modning, så kroppen bliver mere klar til at gå i fødsel, når veerne endelig kommer. For nogen af jer, vil I ikke opleve tydelig effekt af hindeløsningen. 

Hindeløsning kan gentages med nogle dages eller en uges mellemrum, hvis det ikke lader til at have nogen effekt efter et døgns tid.

Hindeløsning tilbydes fra din terminsdato og generelt kun til flergangsfødende.

Jeg vil helst ikke lave hindeløsning på førstegangsfødende, da statistik viser at førstegangsfødende kun får plukkeveer, men går ikke i fødsel af hindeløsning. Jeg kan dog klart anbefale modningsakupunktur og oxytocinmassage til førstegangsfødende for at modne kroppen til fødsel.

 

Jeg foretager hindeløsning inden din terminsdato på medicinsk indikation (hvis fødslen skal sættes i gang før tid). Skriv til mig, hvis du har spørgsmål. 

Prisen er 400 kr. og har en varighed på 30 min. 

Tilskud fra “danmark”:

Medlemmer af Sygeforsikringen “danmark” kan få op til 50 % i tilskud til jordemoderydelser

 

 

Udtalelser fra klienter

"Det der laser behandling har godt nok været effektivt.. Kunne mærke en forskel allerede samme aften.. Jeg har simpelthen været så glad for den hjælp du har givet mig - Tusinde tak søde Anne Gaia"


"Tak!!! Og virkelig tak for al din kyndige vejledning!! Ellers havde jeg givet op mange gange på amningen! Det er så meget din hjælp der har gjort at det fungerer som det gør og at jeg langsomt begynder at slippe frygten og bare nyder min søde baby"


"Hej Anne Gaia, jeg vil blot sige tak!"


”Jeg var hos dig d. 6. December om aftenen til en hindeløsning for at hjælpe fødslen videre så det ikke skulle blive en for lang fødsel. Det var bestemt et skub i den rigtige retning for min skønne dreng kom til verden kl 01.32 d. 7 december efter en fødsel på kun 8 timer
Så tak for at hjælpe mig til en god og hurtig fødsel..”

"1000 tak for behandlingen igår hos dig, hvor jeg var så heldig at få en afbudstid- og fik en blanding af både smertelindrende behandling af bækkengener og fødselsmodning. En ting var at det det var en virkelig behagelig behandling og jeg følte mig meget tryg i dit behandlerrum og en anden ting var at jeg fik en større ro i kroppen og lidt mindre smerter og det lykkes mig at få sovet 3,5t uafbrudt søvn sidste nat! Det er ikke sket i flere uger - så af hjertet tak for dig"


 

"Sender mine varmeste anbefalinger til et kanon godt fødselsforberedelseskursus!"


 

"Jeg bliver nødt til at sige; du er min hverdagshelt Efter akupunktur igår, kan jeg idag bage pizzasnegle (OG spise dem!!), vaske tøj, studere og tage til tandlægen! Jeg føler mig som mig selv igen!

Tak tak tak for den bedste behandling!!! Glæder mig allerede til mine næste tider

Kh en meget (!!) glad ...""Jeg er pt med på dit fødselsflow hold og har været vildt glad for det! Jeg kommer dog ikke de næste par gange, da jeg, lidt pludseligt, fødte i går til trods for at hun kun nåede til 36+3, har alle det godt. Det hjalp mig helt vildt godt at vi havde øvet presseteknik. Her kunne jeg meget bedre være i det sammenlignet med første gang og jeg nåede kun at presse få gange, inden jeg gispede hende resten af vejen ud. Det var den vildeste oplevelse - så tusind tak for det! "Jeg var mere nærværende og i kontrol end mine to tidligere fødsler - i høj grad takket være fødselsflow hos jer.
Tak for alt det I har hjulpet min gravide krop med - fysisk og psykisk <3
Din stemme var med mig igennem store dele af fødslen.""Hej Anne Gaia! Vil bare sige tak for din kyndige vejledning i morges. Vi var rigtig glade for det og føler os klogere nu. Og tak fordi du var så god til at rumme de udfordringer jeg har og var god at hjælpe os med at arbejde med det på andre måder og inddrage..."

Nyeste Instagram Post