AnneGaia
Tilbage til webshop
Efterfødselssamtale

En fødsel kan være mange ting.

En fødsel kan være fantastisk og styrkende.

Men en fødsel kan også være traumatisk.

En fødsel kan have gjort dig bange, ked af det og overvældet og du kan sidde tilbage med følelser som bekymring, frygt og utilstrækkelighed.

Og måske har du haft en okay fødsel, men din partner er hårdt ramt af oplevelse. Din partner har mere tid og overskud til at observere hele oplevelsen og har ofte haft mange tanker og bekymringer igennem forløbet som ikke er blevet italesat.
Det kan nemt være en oplevelse, der bruger hele følelsesregistret i øjeblikket, og som er svært at bearbejde bagefter, hvorfor jeg tilbyder efterfødselssamtaler. 

Ingen fortjener at være efterladt med dårlige følelser, når man tænker tilbage på sin fødsel – for du har født et barn. Ligegyldigt hvordan det skete, er det en helt fantastisk bedrift i sig selv. Du skal gerne være i stand til at se tilbage på den oplevelse med positive følelser.

Desværre er det ret normalt at have ambivalente følelser i forhold til fødslen. 

Til en efterfødselssamtale kan vi ikke ændre på det, der er sket, men sammen kan vi ændre på måden, I ser tilbage på din fødselsoplevelse, og sammen kan vi få vendt alle jeres følelser omkring oplevelsen.

Ved at gennemgå din fødsel og dertilhørende oplevelser, tanker og følelser kan jeg hjælpe jer med at forstå forløbet – herunder beslutningerne, behandlingen og sammenhængen – og eventuelt de indgreb og komplikationer, der opstod undervejs. 

En efterfødselssamtale vil skabe et overblik over din fødsel og forhåbentlig give jer en anden forståelse af din fødselsoplevelse. På denne måde vil du bedre kunne finde ro og acceptere din oplevelse. 

Jeg oplever ofte, at kvinder, der har haft en hård fødsel, bruger energi på at frygte en eventuel næste fødsel. Til en efterfødselssamtale gennemgår vi sammen det, du frygter, og vi lægger en plan for en eventuel næste fødsel, så frygten forsvinder, og energien kan frigives til det at være mor. 

En efterfødselssamtale er derfor ikke blot relevant for nybagte forældre – det giver lige så meget mening for gravide, der venter næste barn, så en tidligere fødselsoplevelse ikke påvirker den nuværende graviditet og fødsel.

I kan med fordel medbringe fødselsjournalen.

Prisen er 1050 kr. og har en varighed på 1 time og 25 min. 

Tilskud fra “danmark”:

Medlemmer af Sygeforsikringen “danmark” kan få op til 50 % i tilskud til jordemoderydelser

 

 

 

Udtalelser fra klienter

"Det der laser behandling har godt nok været effektivt.. Kunne mærke en forskel allerede samme aften.. Jeg har simpelthen været så glad for den hjælp du har givet mig - Tusinde tak søde Anne Gaia"


"Tak!!! Og virkelig tak for al din kyndige vejledning!! Ellers havde jeg givet op mange gange på amningen! Det er så meget din hjælp der har gjort at det fungerer som det gør og at jeg langsomt begynder at slippe frygten og bare nyder min søde baby"


"Hej Anne Gaia, jeg vil blot sige tak!"


”Jeg var hos dig d. 6. December om aftenen til en hindeløsning for at hjælpe fødslen videre så det ikke skulle blive en for lang fødsel. Det var bestemt et skub i den rigtige retning for min skønne dreng kom til verden kl 01.32 d. 7 december efter en fødsel på kun 8 timer
Så tak for at hjælpe mig til en god og hurtig fødsel..”

"1000 tak for behandlingen igår hos dig, hvor jeg var så heldig at få en afbudstid- og fik en blanding af både smertelindrende behandling af bækkengener og fødselsmodning. En ting var at det det var en virkelig behagelig behandling og jeg følte mig meget tryg i dit behandlerrum og en anden ting var at jeg fik en større ro i kroppen og lidt mindre smerter og det lykkes mig at få sovet 3,5t uafbrudt søvn sidste nat! Det er ikke sket i flere uger - så af hjertet tak for dig"


 

"Sender mine varmeste anbefalinger til et kanon godt fødselsforberedelseskursus!"


 

"Jeg bliver nødt til at sige; du er min hverdagshelt Efter akupunktur igår, kan jeg idag bage pizzasnegle (OG spise dem!!), vaske tøj, studere og tage til tandlægen! Jeg føler mig som mig selv igen!

Tak tak tak for den bedste behandling!!! Glæder mig allerede til mine næste tider

Kh en meget (!!) glad ...""Jeg er pt med på dit fødselsflow hold og har været vildt glad for det! Jeg kommer dog ikke de næste par gange, da jeg, lidt pludseligt, fødte i går til trods for at hun kun nåede til 36+3, har alle det godt. Det hjalp mig helt vildt godt at vi havde øvet presseteknik. Her kunne jeg meget bedre være i det sammenlignet med første gang og jeg nåede kun at presse få gange, inden jeg gispede hende resten af vejen ud. Det var den vildeste oplevelse - så tusind tak for det! "Jeg var mere nærværende og i kontrol end mine to tidligere fødsler - i høj grad takket være fødselsflow hos jer.
Tak for alt det I har hjulpet min gravide krop med - fysisk og psykisk <3
Din stemme var med mig igennem store dele af fødslen.""Hej Anne Gaia! Vil bare sige tak for din kyndige vejledning i morges. Vi var rigtig glade for det og føler os klogere nu. Og tak fordi du var så god til at rumme de udfordringer jeg har og var god at hjælpe os med at arbejde med det på andre måder og inddrage..."

Nyeste Instagram Post