AnneGaia
Tilbage til webshop


NYHED nu tilbyder jeg ONLINE FØDSELSFLOW - nysgerrig? Læs mere HER


FØDSELSFLOW er træning for dig, der ønsker en ukompliceret, hurtigere og nemmere fødsel.

Du bliver undervist i bevægelser, der styrker, strækker og afspænder din gravide krop, og som gør dig klar til din kommende fødsel.

Under fødslen skal barnet rotere ned gennem dit bækken, og du skal presse det ud til sidst. Til FØDSELSFLOW giver vi din krop de bedste forudsætninger for denne proces, og træningen vil være opbygget omkring tre forskellige fokuspunkter:Bækkenets bevægelighed og rummelighed: Med specifikke øvelser, der er funderet i pilates og viden om bækkenbunden og kroppens fasciesystem, forøger vi dit bækkens bevægelighed og øger pladsen i din fødekanal. Det gør vi ved at udstrække ledbånd og muskler i dit indre bækken, for at gøre det lettere for dit barn at komme gennem dit bækken. Det kan være med til at sikre en hurtigere og mindre smertefuld fødsel. Optimere musklerne til pressefasen: Der vil være fokus på øvelser, der træner de muskler, du skal bruge til at presse dit barn ud. De skal styrkes, og du skal også øve dig i at fornemme hvilke muskler, der skal bruges. Dette inkluderer også den særlig STEMPELKANDE teknik som vi vil træne sammen. Afslappet krop trods vearbejde: Det, at være afslappet og afspændt i kroppen, er helt essentielt under fødslen. Derfor laver vi øvelser, der træner din evne til at slappe af i kroppen, samtidigt med at din livmoder arbejder og laver veer.  Dette inkluderer også den særlig TRYGHED&KONTROL vejrtrækning som vi vil træne sammen. 


Du vil blive undervist af jordemoder og pilatesinstruktør Anne Gaia som foruden træningen vil give dig en forståelse af barnets placering, dets rotation i selve fødslen samt hvilken aktiv rolle, du har i fødslen. 

Du vil derfor også lære, hvordan du kan hjælpe din baby til at bevæge sig optimalt ned gennem bækkenet, og hvordan du kan åbne dit bækken og give plads til din baby under fødslen. Vi træner en specifik vejrtrækning der vil aktivere dit ro-hvile system og derved gøre dig i stand til at være afslappet og i kontrol under fødslen trods smertepåvirkningen. Gravidtræning på hold med kun otte elever

FØDSELSFLOW er et lille hold med kun otte elever, hvilket giver Anne Gaia mulighed for at tilpasse øvelserne til dig og tage hensyn til eventuelle graviditetsgener – som træningen også vil kunne formindske.

Vi træner 4 x 90 minutter, og gravide i alle terminsuger er naturligvis velkomne.


Hvis du er medlem af Danmark er prisen efter tilskud 600 kr. Hvis du ikke er medlem er prisen 1200 kr. 


Hvis du har mulighed for det, kan jeg anbefale at kombinere FØDSELSFLOW (hvor du som kommende fødende optimere dine betingelser for at være tryg og i kontrol under fødslen) men FØDSELSFORBEREDELSE "FØDSEL MED TRYGHED&KONTROL" hvor der især vil være fokus på at empower din partner til at kunne hjælpe dig så meget som overhovedet muligt. Hvis din partner kan berolige, afslappet og smertelindre dig (ved at have overblikket pga PARTNER-FOLDEREN, der vil blive udlevet samt mestre en masse teknikker) - vil din partner få en markant bedre fødselsoplevelse SAMT din fødselsoplevelse med blive bedre. 

Det er en rigtig godt match for at optimere jeres FÆLLES GODE FØDSELSOPLEVELSE. 

Det kan foregå PRIVAT eller på HOLD


Adressen er:

Guldsmedegade 20C

8000 Aarhus C

 

Udtalelser fra klienter

"Det der laser behandling har godt nok været effektivt.. Kunne mærke en forskel allerede samme aften.. Jeg har simpelthen været så glad for den hjælp du har givet mig - Tusinde tak søde Anne Gaia"


"Tak!!! Og virkelig tak for al din kyndige vejledning!! Ellers havde jeg givet op mange gange på amningen! Det er så meget din hjælp der har gjort at det fungerer som det gør og at jeg langsomt begynder at slippe frygten og bare nyder min søde baby"


"Hej Anne Gaia, jeg vil blot sige tak!"


”Jeg var hos dig d. 6. December om aftenen til en hindeløsning for at hjælpe fødslen videre så det ikke skulle blive en for lang fødsel. Det var bestemt et skub i den rigtige retning for min skønne dreng kom til verden kl 01.32 d. 7 december efter en fødsel på kun 8 timer
Så tak for at hjælpe mig til en god og hurtig fødsel..”

"1000 tak for behandlingen igår hos dig, hvor jeg var så heldig at få en afbudstid- og fik en blanding af både smertelindrende behandling af bækkengener og fødselsmodning. En ting var at det det var en virkelig behagelig behandling og jeg følte mig meget tryg i dit behandlerrum og en anden ting var at jeg fik en større ro i kroppen og lidt mindre smerter og det lykkes mig at få sovet 3,5t uafbrudt søvn sidste nat! Det er ikke sket i flere uger - så af hjertet tak for dig"


 

"Sender mine varmeste anbefalinger til et kanon godt fødselsforberedelseskursus!"


 

"Jeg bliver nødt til at sige; du er min hverdagshelt Efter akupunktur igår, kan jeg idag bage pizzasnegle (OG spise dem!!), vaske tøj, studere og tage til tandlægen! Jeg føler mig som mig selv igen!

Tak tak tak for den bedste behandling!!! Glæder mig allerede til mine næste tider

Kh en meget (!!) glad ...""Jeg er pt med på dit fødselsflow hold og har været vildt glad for det! Jeg kommer dog ikke de næste par gange, da jeg, lidt pludseligt, fødte i går til trods for at hun kun nåede til 36+3, har alle det godt. Det hjalp mig helt vildt godt at vi havde øvet presseteknik. Her kunne jeg meget bedre være i det sammenlignet med første gang og jeg nåede kun at presse få gange, inden jeg gispede hende resten af vejen ud. Det var den vildeste oplevelse - så tusind tak for det! "Jeg var mere nærværende og i kontrol end mine to tidligere fødsler - i høj grad takket være fødselsflow hos jer.
Tak for alt det I har hjulpet min gravide krop med - fysisk og psykisk <3
Din stemme var med mig igennem store dele af fødslen.""Hej Anne Gaia! Vil bare sige tak for din kyndige vejledning i morges. Vi var rigtig glade for det og føler os klogere nu. Og tak fordi du var så god til at rumme de udfordringer jeg har og var god at hjælpe os med at arbejde med det på andre måder og inddrage..."

Nyeste Instagram Post