AnneGaia
Tilbage til webshop
#Alt det du skal viden om fødslen #Viden omkring de komplikationer I kan møde (og hvordan I takler dem og undgå dem) #Hvordan du takler veerne på den aller bedste måde -> Så det gør mindst ondt og fødslen forløber så hurtigt og ukompliceret som muligt
#Vejrtrækningsprincipper og bevægelse #Rebozo-teknikker #Akupressurteknikker. #Massageteknikker #Visualiseringsteknikker #Ve- og hvilestillinger #Konkrete fødestillinger #Medicinske samt ikke-medicinske smertelindringsformer #Hjælp til at lave en ønskeliste til fødslen
Det er ikke blot et kursus i ”klar til fødsel” men også et kursus i ”klar til forældreskab” for I vil også modtage undervisning i: Ammestillinger og ammeteknik & Kvindens krop efter fødslen, og hvordan du bedst passer på den

Fødselsforberedelse på holdet ”FØDSEL MED TRYGHED&KONTROL"

Når I har været igennem mit kursus ”FØDSEL MED TRYGHED&KONTROL” vil I være helt klar når fødslen starter. 

I vil vide præcis hvad I skal gøre, hvad I ikke skal gøre og hvad I kan forvente.


Noget af det bedste er, hvordan I efter kurset vil være i stand til at takle fødslen som et team og på den måde vil I begge få en meget bedre fødselsoplevelse. 

 

 

Til fødselsforberedelse "FØDSEL MED TRYGHED&KONTROL" vil der især være fokus på at empower fødsels-partneren til at kunne hjælpe dig så meget som overhovedet muligt. Hvis din partner kan berolige, afslappet og smertelindre dig (ved at have overblikket pga PARTNER-FOLDEREN, der vil blive udlevet samt mestre en masse skønne teknikker) - vil din partner få en markant bedre fødselsoplevelse SAMT din fødselsoplevelse vil blive bedre. Fødselsforberedelse ”FØDSEL MED TRYGHED&KONTROL” i Aarhus indeholder følgende: 

- Alt det du skal viden om fødslen 

- Viden omkring de komplikationer I kan møde (og hvordan I takler dem)

- Viden og teknikker til at undgå komplikationer

På kurset ”FØDSEL MED TRYGHED&KONTROL” lærer du hvordan du takler veerne på den bedste måde. Så det gør mindst ondt og fødslen forløber så hurtigt og ukompliceret som muligt. 

I vil altså modtage undervisning i: 

  • Vejrtrækningsprincipper og bevægelse
  • Rebozo-teknikker
  • Akupressurteknikker
  • Massageteknikker
  • Strygning-teknikker (oxytocin-fremmende berøring)
  • Ve- og hvilestillinger
  • Konkrete fødestillinger
  • Medicinske samt ikke-medicinske smertelindringsformer
  • Hjælp til at lave en ønskeliste til fødslen.

Der vil være særligt fokus på konkrete redskaber og gode råd til fødselspartneren. 

Jeg udleverer ”FØDSEL MED TRYGHED&KONTROL” mappen der har fokus på værktøjer og teknikker samt PARTNER-FOLDEREN specielt til fødselspartneren. (I skal altså ikke huske alt det vi snakker om, men blot huske jeres ”FØDSEL MED TRYGHED&KONTROL”). 

Fødselsforberedelse ”FØDSEL MED TRYGHED&KONTROL” i Aarhus er både til første- og flergangsfødende.

Hvis du tidligere har haft en hård fødselsoplevelse, anbefaler jeg, at du booker privat fødselsforberedelse. Her vil jeg kunne tage udgangspunkt i netop denne oplevelse og problematikkerne deri, så I kan glæde jer til den næste fødsel uden frygt.

Varighed:

Fødselsforberedelse på hold består af 6 timers undervisning. Jeg booker kun fire til seks par ind på hvert hold, hvilket giver tid og rum til jer. 

Jeg vil sørge for vand, the og kaffe samt snacks. Der afholdes 1 pause hvor I vil have mulighed for at spise medbragt mad eller tage ud i byen og købe det (Og naturligvis små pauser undervejs)

Det er en speciel oplevelse af deltage i et fødselsforberedelseskursus sammen med andre gravide. For det er kun andre gravide, der kan sætte sig ind i din tankegang. Ud over de mange konkrete værktøjer, du og din partner får på fødselsforberedelse i Århus, kommer I også til at danne nye bekendtskaber med mennesker, som er på vej til at blive forældre ligesom jer selv.

For nogle kan det være en stor hjælp at snakke om sin situation med andre, der oplever det præcis samme. Det er der plads til på vores hold.

Hvis du (den gravide) er medlem af Sygeforsikring ”danmark”, vil prisen for 1 par være 1500 kr. (efter tilskud). 

Hvis du ikke er medlem af ”danmark” er prisen 2400 kr. pr. par. 

Når du booker plads, book da kun 1 plads (Når du booker 1 plads regner jeg med at der kommer 2 personer). 

Du betaler ved tilmelding og får tilskuddet fra sygeforsikring Danmark efter afholdes af undervisningen. 

Tryk på linket og se hvilke datoer der er fødselsforberedelse og om der er ledige pladser

Hvis du har mulighed for det, kan jeg anbefale at kombinere FØDSEL MED TRYGHED&KONTROL" med holdet FØDSELSFLOW (online eller på fysisk hold).

Det er kun for den gravide. Her vil du som kommende fødende optimere dine betingelser for at være tryg og i kontrol under fødslen ved at træne TRYGHED&KONTROL vejrtrækningen samt STEMPELKANDE presseteknikken og lave stræk der optimere barnet rotation igennem bækkenet - for at optimere dine chancer for en fysisk ukompliceret fødsel. 

OG selvom jeg støtter jer og guider jer til, at kunne opnå en god fødseloplevelse trods komplikationer, er det nemmere at få en god fødselsoplevelse - hvis fødsel går "let" og ukompliceret.

Det er en rigtig godt match for at optimere jeres FÆLLES GODE FØDSELSOPLEVELSE. 


HUSK at I altid er velkommen til at kontakte mig på mail eller på IG: annegaia_jordemoder med spørgsmål. 

Udtalelser fra klienter

"Det der laser behandling har godt nok været effektivt.. Kunne mærke en forskel allerede samme aften.. Jeg har simpelthen været så glad for den hjælp du har givet mig - Tusinde tak søde Anne Gaia"


"Tak!!! Og virkelig tak for al din kyndige vejledning!! Ellers havde jeg givet op mange gange på amningen! Det er så meget din hjælp der har gjort at det fungerer som det gør og at jeg langsomt begynder at slippe frygten og bare nyder min søde baby"


"Hej Anne Gaia, jeg vil blot sige tak!"


”Jeg var hos dig d. 6. December om aftenen til en hindeløsning for at hjælpe fødslen videre så det ikke skulle blive en for lang fødsel. Det var bestemt et skub i den rigtige retning for min skønne dreng kom til verden kl 01.32 d. 7 december efter en fødsel på kun 8 timer
Så tak for at hjælpe mig til en god og hurtig fødsel..”

"1000 tak for behandlingen igår hos dig, hvor jeg var så heldig at få en afbudstid- og fik en blanding af både smertelindrende behandling af bækkengener og fødselsmodning. En ting var at det det var en virkelig behagelig behandling og jeg følte mig meget tryg i dit behandlerrum og en anden ting var at jeg fik en større ro i kroppen og lidt mindre smerter og det lykkes mig at få sovet 3,5t uafbrudt søvn sidste nat! Det er ikke sket i flere uger - så af hjertet tak for dig"


 

"Sender mine varmeste anbefalinger til et kanon godt fødselsforberedelseskursus!"


 

"Jeg bliver nødt til at sige; du er min hverdagshelt Efter akupunktur igår, kan jeg idag bage pizzasnegle (OG spise dem!!), vaske tøj, studere og tage til tandlægen! Jeg føler mig som mig selv igen!

Tak tak tak for den bedste behandling!!! Glæder mig allerede til mine næste tider

Kh en meget (!!) glad ...""Jeg er pt med på dit fødselsflow hold og har været vildt glad for det! Jeg kommer dog ikke de næste par gange, da jeg, lidt pludseligt, fødte i går til trods for at hun kun nåede til 36+3, har alle det godt. Det hjalp mig helt vildt godt at vi havde øvet presseteknik. Her kunne jeg meget bedre være i det sammenlignet med første gang og jeg nåede kun at presse få gange, inden jeg gispede hende resten af vejen ud. Det var den vildeste oplevelse - så tusind tak for det! "Jeg var mere nærværende og i kontrol end mine to tidligere fødsler - i høj grad takket være fødselsflow hos jer.
Tak for alt det I har hjulpet min gravide krop med - fysisk og psykisk <3
Din stemme var med mig igennem store dele af fødslen.""Hej Anne Gaia! Vil bare sige tak for din kyndige vejledning i morges. Vi var rigtig glade for det og føler os klogere nu. Og tak fordi du var så god til at rumme de udfordringer jeg har og var god at hjælpe os med at arbejde med det på andre måder og inddrage..."

Nyeste Instagram Post