AnneGaia
Tilbage til webshop

Privat fødselsforberedelse 


Privat fødselsforberedelse er for jer der ønsker undervisning tilrettet helt specifikt jer. Vi kan her sammen fuldstændigt tilrettelægge undervisningen efter jeres ønsker og behov. 

Vi kan desværre ikke forudsige præcis, hvordan din fødsel bliver, men jeg kan forberede jer på de situationer, I kan møde under fødslen, og give jer redskaber til at håndtere dem. Forberedelse til fødslen skal både være praktisk, men også emotionelt styrkende.

Når I har haft fødselsforberedelse vil I være helt klar når fødslen starter. 

I vil vide præcis hvad I skal gøre, hvad I ikke skal gøre og hvad I kan forvente. Nogen af det bedste er, hvordan I efterfølgende vil være i stand til at takle fødslen som et team og på den måde vil I begge få en meget bedre fødselsoplevelse. 

 

 

Til fødselsforberedelse "FØDSEL MED TRYGHED&KONTROL" vil der især være fokus på at empower fødsels-partneren til at kunne hjælpe dig så meget som overhovedet muligt. Hvis din partner kan berolige, afslappet og smertelindre dig (ved at have overblikket pga PARTNER-FOLDEREN, der vil blive udlevet samt mestre en masse teknikker) - vil din partner få en markant bedre fødselsoplevelse SAMT din fødselsoplevelse med blive bedre. 

Er du kommende SOLO-mor tilretterlægger vi forløbet og undervisningen efter de forudsætninger og sørger for at øge DINE chancer for en god fødselsoplevelse. 


Er du bange for at føde?

Privat fødselsforberedelse vil være oplagt for dig der er bange for at skulle føde. Til fødselsforberedelsen vil vi have mulighed for at snakke om netop din frygt og hvad der skal gøre for at du kan få en god fødselsoplevelse. Vi vil sammen lægge en fødeplan for dig, som kan gøre jer trygge.

Privat fødselsforberedelse er ligeledes meget relevant for dig, der tidligere har haft en hård fødselsoplevelse. Her vil vi tage udgangspunkt i din tidligere oplevelse og vi vil have fokus på, hvordan vi undgår, at oplevelsen gentager sig. Vi vil sammen lægge en fødeplan og forberede jer, så I kan glæde jer til den næste fødsel.

Privat fødselsforberedelse kan indeholde: 

- Alt det du skal viden om fødslen 

- Viden omkring de komplikationer I kan møde (og hvordan I takler dem)

- Viden og teknikker til at undgå komplikationer

- Undervisning I hvordan du takler veerne på den aller bedste måde. Så det gør mindst ondt og fødslen forløber så hurtigt og ukompliceret som muligt. 

Undervisning i: 

  • Vejrtrækningsprincipper og bevægelse
  • Rebozo-teknikker
  • Akupressurteknikker
  • Massageteknikker
  • Visualiseringsteknikker
  • Ve- og hvilestillinger
  • Konkrete fødestillinger
  • Medicinske samt ikke-medicinske smertelindringsformer
  • Hjælp til at lave en ønskeliste til fødslen.
  • Konkrete redskaber og gode råd til fødselspartneren. 

Jeg udleverer ”FØDSEL MED TRYGHED&KONTROL” folderen der har fokus på værktøjer og teknikker samt huskeliste specielt til fødselspartneren. (I skal altså ikke huske alt det vi snakker om, men blot huske jeres ”FØDSEL MED TRYGHED&KONTROL”). 

Vi vil også komme omkring den vigtigste viden omkring amning. 

Samt lige præcis det, I har brug for.

 

Normal prisen er 700 kr. og har en varighed på 50 min. (750 kr fra uge 31)

Lige nu kører jeg et tilbud (pga fuld bookede fødselsforberedelseshold). Prisen nu er 1500 efter tilskud fra danmarkfor 5 private konsultationer. Hvis du ikke er medlem er prisen for de 5 tider 3000 kr. 

Jeg anbefaler at I booker 2 tider ved siden af hinanden den første dag og så booker de 3 sidste tider ved siden af hinanden 1-2 uger efter. (fx 2 tider i træk i uge 6 og så 3 tider i træk i uge 7)

Jeg tilbyder også privat fødselsforberedelse på engelsk. Alt materiale er på engelsk og I booker bare fødselsforberedelse på samme måde som beskrevet ovenfor. 

Hvis du har mulighed for det, kan jeg anbefale at kombinere FØDSEL MED TRYGHED&KONTROL" med holdet FØDSELSFLOW (online eller på fysisk hold).

Det er kun for den gravide. Her vil du som kommende fødende optimere dine betingelser for at være tryg og i kontrol under fødslen ved at træne TRYGHED&KONTROL vejrtrækningen samt STEMPELKANDE presseteknikken og lave stræk der optimere barnet rotation igennem bækkenet - for at optimere dine chancer for en fysisk ukompliceret fødsel. 

OG selvom jeg støtter jer og guider jer til, at kunne opnå en god fødseloplevelse trods komplikationer, er det nemmere at få en god fødselsoplevelse - hvis fødsel går "let" og ukompliceret.

Det er en rigtig godt match for at optimere jeres FÆLLES GODE FØDSELSOPLEVELSE. 


HUSK at I altid er velkommen til at kontakte mig på mail eller på IG: annegaia_jordemoder med spørgsmål.

Tilskud fra “danmark”:

Medlemmer af Sygeforsikringen “danmark” kan få op til 50 % i tilskud til jordemoderydelser

 

Udtalelser fra klienter

"Det der laser behandling har godt nok været effektivt.. Kunne mærke en forskel allerede samme aften.. Jeg har simpelthen været så glad for den hjælp du har givet mig - Tusinde tak søde Anne Gaia"


"Tak!!! Og virkelig tak for al din kyndige vejledning!! Ellers havde jeg givet op mange gange på amningen! Det er så meget din hjælp der har gjort at det fungerer som det gør og at jeg langsomt begynder at slippe frygten og bare nyder min søde baby"


"Hej Anne Gaia, jeg vil blot sige tak!"


”Jeg var hos dig d. 6. December om aftenen til en hindeløsning for at hjælpe fødslen videre så det ikke skulle blive en for lang fødsel. Det var bestemt et skub i den rigtige retning for min skønne dreng kom til verden kl 01.32 d. 7 december efter en fødsel på kun 8 timer
Så tak for at hjælpe mig til en god og hurtig fødsel..”

"1000 tak for behandlingen igår hos dig, hvor jeg var så heldig at få en afbudstid- og fik en blanding af både smertelindrende behandling af bækkengener og fødselsmodning. En ting var at det det var en virkelig behagelig behandling og jeg følte mig meget tryg i dit behandlerrum og en anden ting var at jeg fik en større ro i kroppen og lidt mindre smerter og det lykkes mig at få sovet 3,5t uafbrudt søvn sidste nat! Det er ikke sket i flere uger - så af hjertet tak for dig"


 

"Sender mine varmeste anbefalinger til et kanon godt fødselsforberedelseskursus!"


 

"Jeg bliver nødt til at sige; du er min hverdagshelt Efter akupunktur igår, kan jeg idag bage pizzasnegle (OG spise dem!!), vaske tøj, studere og tage til tandlægen! Jeg føler mig som mig selv igen!

Tak tak tak for den bedste behandling!!! Glæder mig allerede til mine næste tider

Kh en meget (!!) glad ...""Jeg er pt med på dit fødselsflow hold og har været vildt glad for det! Jeg kommer dog ikke de næste par gange, da jeg, lidt pludseligt, fødte i går til trods for at hun kun nåede til 36+3, har alle det godt. Det hjalp mig helt vildt godt at vi havde øvet presseteknik. Her kunne jeg meget bedre være i det sammenlignet med første gang og jeg nåede kun at presse få gange, inden jeg gispede hende resten af vejen ud. Det var den vildeste oplevelse - så tusind tak for det! "Jeg var mere nærværende og i kontrol end mine to tidligere fødsler - i høj grad takket være fødselsflow hos jer.
Tak for alt det I har hjulpet min gravide krop med - fysisk og psykisk <3
Din stemme var med mig igennem store dele af fødslen.""Hej Anne Gaia! Vil bare sige tak for din kyndige vejledning i morges. Vi var rigtig glade for det og føler os klogere nu. Og tak fordi du var så god til at rumme de udfordringer jeg har og var god at hjælpe os med at arbejde med det på andre måder og inddrage..."

Nyeste Instagram Post