AnneGaia
Tilbage til webshop

Kombinationsbehandling – rebozo-massage og modningsakupunktur

Denne behandling kan bookes fra din uge 37. Den består af en kombination af rebozo-massage og fødselsmodnende akupunktur. 

Vi starter med rebozo-massagen. 

 

Rebozomassage udføres med et stort specialfremstillet tørklæde. Jeg bevæger under massagen din krop med tørklædet. På denne måde gives en dybdegående, omsluttende og afslappende massage. 

Denne massageteknik er fantastisk til gravide, da den giver velvære, løsner spændinger og er smertelindrende. Den er særligt relevant for dig der døjer med bækken- og lændesmerter. Denne massageform er også yderst relevant for dig der ønsker at få dit barn til at stå helt korrekt i bækkenet – og derved gøre din fødsel lettere. 

Hvis dit barn ligger i underkropsposition (med numsen nedad), kan rebozo være en del af behandlingen til at få dit barn til at vende sig korrekt. 

 

Dernæst sætter jeg modningsakupunktur.  

Modningsakupunktur kan modne din livmoderhals og livmodermund med henblik på, at fødslen gerne skal sætte i gang af sig selv. Livmoderhalsen afkortes, og livmodermunden blødgøres så du kan opnå en kortere og nemmere fødsel (da dine veer ikke skal arbejde lige så meget med at blødgøre og afkorte din livmoderhals). 

Udover det vil modningsakupunktur afstresse og afslappe din gravide krop og derved forhøje dit oxytocin-niveauet. Oxytocin er det fantastiske hormon der både laver dine fødselsveer, virker afstressende og smertelindrende samt fremmer din mælkeproduktion og kroppens helingsevne.

Fordelene ved fødselsmodnende akupunktur er helt naturlige, hvis du ikke er tilbøjelig til medicinsk igangsættelse, men stadig gerne vil have afsluttet en lang graviditet. Mange kvinder oplever flere og flere gener i det sidste stadie af graviditeten, og her kan akupunktur hjælpe uden der er behov for medicinsk indblanding. Vi kan altså sagtens kombinerer modningsakupunktur med akupunktur mod graviditetsgener. 

Så med denne kombinations-behandling kan du modne og forberede din krop til fødslen og hjælpe dig selv til at få så nem og naturlig en fødsel som muligt.

Prisen er 750 kr. og har en varighed på 50 min. 

Tilskud fra “danmark”

Medlemmer af Sygeforsikringen “danmark” kan få op til 50 % i tilskud til jordemoderydelser

 

Udtalelser fra klienter

"Det der laser behandling har godt nok været effektivt.. Kunne mærke en forskel allerede samme aften.. Jeg har simpelthen været så glad for den hjælp du har givet mig - Tusinde tak søde Anne Gaia"


"Tak!!! Og virkelig tak for al din kyndige vejledning!! Ellers havde jeg givet op mange gange på amningen! Det er så meget din hjælp der har gjort at det fungerer som det gør og at jeg langsomt begynder at slippe frygten og bare nyder min søde baby"


"Hej Anne Gaia, jeg vil blot sige tak!"


”Jeg var hos dig d. 6. December om aftenen til en hindeløsning for at hjælpe fødslen videre så det ikke skulle blive en for lang fødsel. Det var bestemt et skub i den rigtige retning for min skønne dreng kom til verden kl 01.32 d. 7 december efter en fødsel på kun 8 timer
Så tak for at hjælpe mig til en god og hurtig fødsel..”

"1000 tak for behandlingen igår hos dig, hvor jeg var så heldig at få en afbudstid- og fik en blanding af både smertelindrende behandling af bækkengener og fødselsmodning. En ting var at det det var en virkelig behagelig behandling og jeg følte mig meget tryg i dit behandlerrum og en anden ting var at jeg fik en større ro i kroppen og lidt mindre smerter og det lykkes mig at få sovet 3,5t uafbrudt søvn sidste nat! Det er ikke sket i flere uger - så af hjertet tak for dig"


 

"Sender mine varmeste anbefalinger til et kanon godt fødselsforberedelseskursus!"


 

"Jeg bliver nødt til at sige; du er min hverdagshelt Efter akupunktur igår, kan jeg idag bage pizzasnegle (OG spise dem!!), vaske tøj, studere og tage til tandlægen! Jeg føler mig som mig selv igen!

Tak tak tak for den bedste behandling!!! Glæder mig allerede til mine næste tider

Kh en meget (!!) glad ...""Jeg er pt med på dit fødselsflow hold og har været vildt glad for det! Jeg kommer dog ikke de næste par gange, da jeg, lidt pludseligt, fødte i går til trods for at hun kun nåede til 36+3, har alle det godt. Det hjalp mig helt vildt godt at vi havde øvet presseteknik. Her kunne jeg meget bedre være i det sammenlignet med første gang og jeg nåede kun at presse få gange, inden jeg gispede hende resten af vejen ud. Det var den vildeste oplevelse - så tusind tak for det! "Jeg var mere nærværende og i kontrol end mine to tidligere fødsler - i høj grad takket være fødselsflow hos jer.
Tak for alt det I har hjulpet min gravide krop med - fysisk og psykisk <3
Din stemme var med mig igennem store dele af fødslen.""Hej Anne Gaia! Vil bare sige tak for din kyndige vejledning i morges. Vi var rigtig glade for det og føler os klogere nu. Og tak fordi du var så god til at rumme de udfordringer jeg har og var god at hjælpe os med at arbejde med det på andre måder og inddrage..."

Nyeste Instagram Post