AnneGaia
Tilbage til webshop

PAKKEN til FØDSELSPARTNEREN

400,00 kr.

Denne PAKKE er til dig der ønsker at forberede dig som FØDSELSPARTNER til at være den bedste støtte samt smertelindre og afspænde den fødende i trygheden og nemheden af dit EGET HJEM. 

🐚Du vil modtage den populære FØDSELSPARTNER FOLDER til at printe ud (jeg vil anbefale at du printer den på noget tykt papir - så den kan holde til at være i en lomme under FØDSLEN). 

Den indeholder alt hvad du skal huske på under fødslen og fx hvad du skal gøre under VE og hvad du skal gøre i VE-pausen. 

🐚 Du vil også modtage 5 videoer:

Én video med gennemgang og overblik over folderen.

Én video der beskriver afsnittet på folderen omkring hvordan du som FØDSELSPARTNER kan hjælpe VEERNE med at blive så gode som muligt samt være mest EFFEKTIVE.

To videoer med teknikker til at smertelindre og afslappe den fødende. 

Én video der beskriver afsnittet på folderen omkring amning (de 6 gode og vigtige råd)

🐚 Du vil også modtage et PDF program med REBOZO teknikker. I dette program vises 8 REBOZO teknikker med billede materialer og tekst som er et helt GENIALT redskab at bruge før og under fødslen. 


Jeg anbefaler at kombinere denne pakkeløsning med FØDSELSFLOW PAKKEN til den gravide. Ved at kombinere disse 2 pakker vil I begge være KLÆDT PÅ til FØDSLEN og øge jeres chancer for sammen at få en GOD FØDSELSOPLEVELSE samt en ukompliceret FØDSEL.1
+
Tilføj til kurv

Udtalelser fra klienter

"Det der laser behandling har godt nok været effektivt.. Kunne mærke en forskel allerede samme aften.. Jeg har simpelthen været så glad for den hjælp du har givet mig - Tusinde tak søde Anne Gaia"


"Tak!!! Og virkelig tak for al din kyndige vejledning!! Ellers havde jeg givet op mange gange på amningen! Det er så meget din hjælp der har gjort at det fungerer som det gør og at jeg langsomt begynder at slippe frygten og bare nyder min søde baby"


"Hej Anne Gaia, jeg vil blot sige tak!"


”Jeg var hos dig d. 6. December om aftenen til en hindeløsning for at hjælpe fødslen videre så det ikke skulle blive en for lang fødsel. Det var bestemt et skub i den rigtige retning for min skønne dreng kom til verden kl 01.32 d. 7 december efter en fødsel på kun 8 timer
Så tak for at hjælpe mig til en god og hurtig fødsel..”

"1000 tak for behandlingen igår hos dig, hvor jeg var så heldig at få en afbudstid- og fik en blanding af både smertelindrende behandling af bækkengener og fødselsmodning. En ting var at det det var en virkelig behagelig behandling og jeg følte mig meget tryg i dit behandlerrum og en anden ting var at jeg fik en større ro i kroppen og lidt mindre smerter og det lykkes mig at få sovet 3,5t uafbrudt søvn sidste nat! Det er ikke sket i flere uger - så af hjertet tak for dig"


 

"Sender mine varmeste anbefalinger til et kanon godt fødselsforberedelseskursus!"


 

"Jeg bliver nødt til at sige; du er min hverdagshelt Efter akupunktur igår, kan jeg idag bage pizzasnegle (OG spise dem!!), vaske tøj, studere og tage til tandlægen! Jeg føler mig som mig selv igen!

Tak tak tak for den bedste behandling!!! Glæder mig allerede til mine næste tider

Kh en meget (!!) glad ...""Jeg er pt med på dit fødselsflow hold og har været vildt glad for det! Jeg kommer dog ikke de næste par gange, da jeg, lidt pludseligt, fødte i går til trods for at hun kun nåede til 36+3, har alle det godt. Det hjalp mig helt vildt godt at vi havde øvet presseteknik. Her kunne jeg meget bedre være i det sammenlignet med første gang og jeg nåede kun at presse få gange, inden jeg gispede hende resten af vejen ud. Det var den vildeste oplevelse - så tusind tak for det! "Jeg var mere nærværende og i kontrol end mine to tidligere fødsler - i høj grad takket være fødselsflow hos jer.
Tak for alt det I har hjulpet min gravide krop med - fysisk og psykisk <3
Din stemme var med mig igennem store dele af fødslen.""Hej Anne Gaia! Vil bare sige tak for din kyndige vejledning i morges. Vi var rigtig glade for det og føler os klogere nu. Og tak fordi du var så god til at rumme de udfordringer jeg har og var god at hjælpe os med at arbejde med det på andre måder og inddrage..."

Nyeste Instagram Post