AnneGaia
Tilbage til webshop

Øvelser mod ømme skuldre og hovedpine

149,00 kr.

Når du har et lille barn (eller f.eks. strikker rigtigt meget) bruger du meget tid på, at have dine arme inde foran kroppen og dine skuldre trukket op.

Det kan føre til spændinger og ømhed i nakke og skuldre, og det kan også give hovedpine.

Men tænk engang, hvis du kunne tage et lille øjeblik til, engang imellem, at tage vare på dig selv og lindre disse smerter og spændinger. Det kan virke som en lille ting, men det kan have en stor indvirkning på din velvære og livskvalitet.

Det er her programmet kommer ind i billedet.

Disse øvelser er designet til at lindre spændinger og smerter i nakke og skuldre, samtidig med at de giver dig en følelse af ro og afslapning.

Mit program er ikke kun fysisk træning, det er også selvomsorg, hvor du tager et lille øjeblik til at gøre noget godt for dig selv.

Jeg ved, hvor travlt livet kan være, men jeg tror også på vigtigheden af, at sætte tid af til at tage sig af sin krop.

Øvelserne kan udføres hvor som helst og når som helst, så du kan tage et øjeblik til at tage vare på dig selv, når du har brug for det.

1
+
Tilføj til kurv


Udtalelser fra klienter

"Det der laser behandling har godt nok været effektivt.. Kunne mærke en forskel allerede samme aften.. Jeg har simpelthen været så glad for den hjælp du har givet mig - Tusinde tak søde Anne Gaia"


"Tak!!! Og virkelig tak for al din kyndige vejledning!! Ellers havde jeg givet op mange gange på amningen! Det er så meget din hjælp der har gjort at det fungerer som det gør og at jeg langsomt begynder at slippe frygten og bare nyder min søde baby"


"Hej Anne Gaia, jeg vil blot sige tak!"


”Jeg var hos dig d. 6. December om aftenen til en hindeløsning for at hjælpe fødslen videre så det ikke skulle blive en for lang fødsel. Det var bestemt et skub i den rigtige retning for min skønne dreng kom til verden kl 01.32 d. 7 december efter en fødsel på kun 8 timer
Så tak for at hjælpe mig til en god og hurtig fødsel..”

"1000 tak for behandlingen igår hos dig, hvor jeg var så heldig at få en afbudstid- og fik en blanding af både smertelindrende behandling af bækkengener og fødselsmodning. En ting var at det det var en virkelig behagelig behandling og jeg følte mig meget tryg i dit behandlerrum og en anden ting var at jeg fik en større ro i kroppen og lidt mindre smerter og det lykkes mig at få sovet 3,5t uafbrudt søvn sidste nat! Det er ikke sket i flere uger - så af hjertet tak for dig"


 

"Sender mine varmeste anbefalinger til et kanon godt fødselsforberedelseskursus!"


 

"Jeg bliver nødt til at sige; du er min hverdagshelt Efter akupunktur igår, kan jeg idag bage pizzasnegle (OG spise dem!!), vaske tøj, studere og tage til tandlægen! Jeg føler mig som mig selv igen!

Tak tak tak for den bedste behandling!!! Glæder mig allerede til mine næste tider

Kh en meget (!!) glad ...""Jeg er pt med på dit fødselsflow hold og har været vildt glad for det! Jeg kommer dog ikke de næste par gange, da jeg, lidt pludseligt, fødte i går til trods for at hun kun nåede til 36+3, har alle det godt. Det hjalp mig helt vildt godt at vi havde øvet presseteknik. Her kunne jeg meget bedre være i det sammenlignet med første gang og jeg nåede kun at presse få gange, inden jeg gispede hende resten af vejen ud. Det var den vildeste oplevelse - så tusind tak for det! "Jeg var mere nærværende og i kontrol end mine to tidligere fødsler - i høj grad takket være fødselsflow hos jer.
Tak for alt det I har hjulpet min gravide krop med - fysisk og psykisk <3
Din stemme var med mig igennem store dele af fødslen.""Hej Anne Gaia! Vil bare sige tak for din kyndige vejledning i morges. Vi var rigtig glade for det og føler os klogere nu. Og tak fordi du var så god til at rumme de udfordringer jeg har og var god at hjælpe os med at arbejde med det på andre måder og inddrage..."

Nyeste Instagram Post